Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Bejot

“Een kantoorinrichting hoeft niet saai te zijn. Wij hebben een assortiment aan unieke kantoormeubelen met de focus op de vitaliteit, werkgeluk en gezondheid van de werknemers. ”

Bejot

Civo Projectinrichting werkt samen met Bejot. Bejot heeft een breed assortiment aan kantoormeubelen voor een gehele kantoorinrichting. De producten lossen kantoorproblemen op en zorgen ervoor dat de werkende mens zo goed mogelijk zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren. Het assortiment van Bejot bestaat voornamelijk uit soft seating. Zitmeubels met ieder een unieke identiteit waarbij het design vaak gebaseerd is op de natuur, maar waar het welzijn van de mens voorop staat. In de loop der jaren is Bejot geëvolueerd van een kleine houtbewerkingsfabriek tot een dynamische fabrikant. Op een dagelijkse basis werkt Bejot samen met gerenommeerde ontwerpers. Dankzij deze ontwerpen van nieuwe modellen valt Bejot altijd op door hun originaliteit en functionaliteit.

Treehouse

Treehouse is het antwoord op de behoeften van de moderne wereld, vol van lawaai, waarin een persoon een beetje rust nodig heeft. Het biedt een plek van rust en concentratie wanneer je je even wilt afzonderen. Maar ook voor een overleg of om klanten te ontvangen op de werkvloer, biedt deze akoestische vergaderruimte een inspirerende werkplek. Met de keuze uit verschillende houtsoorten en een breed scala aan stoffen en kleuren, kan TREEHOUSE samengesteld worden om op te vallen in de ruimte. Of juist om aan te sluiten op het huidige interieur. TREEHOUSE is een concept waarbij de samenhang en harmonie aan niemand voorbij zullen gaan.
TREEHOUSE STAND SINGLE

Door de speelse uitstraling van de Treehouse telefooncel komen de meest creatieve ideeën naar boven. In de akoestische belcel kan in alle rust en stilte worden gewerkt en worden telefoon en videogesprekken makkelijker dan ooit. Een akoestische oplossing die gelijk een update geeft aan de kantoorinrichting. Deze akoestische belcel is een echte eye catcher!

Download brochure
Treehouse 2

Treehouse akoestische vergaderruimte is ontworpen met de intentie het gevoel van kinderspel op te roepen. Het is een warm, gezellig, veilig maar vooral uiterst functioneel meubelstuk. De simpele en verfijnde lijnen vormen de basis voor dit tot in de puntjes uitgewerkte zitmeubel. TREEHOUSE is een modulair en mobiel systeem. Ondanks de grootte, kan deze akoestische vergaderruimte eenvoudig en snel verplaatst worden dankzij de stevige wielen. De losse elementen zijn naar eigen wens op te stellen. Ook kan een grote ruimte eenvoudig doorbroken worden door dit speelse model.

Download brochure
Treehouse Glass 2 hoog

Deze akoestische vergaderruimte is perfect voor meetings. Zo is deze akoestische vergaderruimte ontworpen om speels, warm, gezellig en creatief aan te voelen. Hetzelfde als een boomhut uit onze kindertijd. De mogelijkheid bestaat om een tv scherm toe te voegen in de akoestische vergaderruimte. Ook beschikt deze ruimte over een stroommodule. Door middel van een breed scala aan stoffen en verschillende soorten hout is het mogelijk om de ruimte aan uw voorkeuren te ontwerpen.

Download brochure
Treehouse Double 4

Deze vergaderunit lijkt op een boomhut en in combinatie met houten elementen geeft dit akoestische huisje een gevoel van kinderspel, warmte, gezelligheid en veiligheid. Dit maakt de Treehouse een inspirerende en creatieve vergaderplek. De vergaderunit is met en zonder glas verkrijgbaar, door het isolatie glas kan er in stilte en privacy brainstormsessie worden gehouden.

Download Brochure

Plint

De Plint is een is een zeer comfortabele modulair bankstel ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Het bankstel beschikt over een sterk symmetrisch stalen onderstel. Dit onderstel zorgt ervoor dat er eindeloos veel aanpassingsmogelijkheden zijn. De Plint is uitermate geschikt voor gebruik in werkruimtes, ontvangsthallen en ontspanningsruimtes.

OX:CO KUIPSTOEL

OX:CO is de ideale kuipstoel op kantoor voor een momentje van rust of juist een goed gesprek met een collega. Een kuipstoel op kantoor. OX:CO is het perfecte voorbeeld dat eenvoudige oplossingen vaak het beste zijn. Een simpel, modern maar toch uitzonderlijk design, dat is de OX:CO collectie. Wie zei dat simpel saai was! Deze prachtige kuipstoel geeft de gebruiker het benodigde comfort en omsluit het lichaam. De armleuningen die overlopen in de rugleuning maken deze stoel qua look compleet. De originele combinatie van materialen en prints maken van OX:CO een eyecatcher binnen elke ruimte. Dit speelse kuipmodel straalt karakter uit en misstaat niet in een ontvangstruimte, vergaderzaal of gewoon thuis, in de woonkamer.

Zoveel mogelijkheden....

Meer informatie?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN