Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Directie

In managementafdelingen of representatieve vergaderruimtes is de exclusiviteit van uw werkplek een visitekaartje dat indruk maakt. Laat de inrichting dus niet aan het toeval over, laat het aan uzelf over - uw kantoor moet immers net zo uniek zijn als u.

Inspiratie

Een voorbeeld van perfect balans

Een perfect voorbeeld van de balans tussen natuurlijkheid en moderniteit. Een fascinerend en suggestief ontwerp gericht op primaire vormen, eenvoud en nauwkeurigheid.

Individuele kantoorruimte met een feel-good factor

Warm, Scandinavisch en functioneel. Richt uw directiewerkplek in op basis van uw individuele wensen. Dit kunnen zachte houttinten zijn in combinatie met warme pasteltinten. Vriendelijk en toch representatief! Zo maakt u uw directiekantoor hyggelig!

Brochure
Vakmanschap in metaalbewerking

Ons concept van rationalisme brengt je naar een stilistische harmonie gemaakt van tekens en traceringen. De nauwe poot, de minimale diktes geven je een gezaghebbend bureau. Het bureau is een combinatie van vorm, materialen en technologie, dankzij het essentiële ontwerp, het gebruik van glas in combinatie met houten afwerkingen. Expressie van stijl en comfort.

Inspiratie

Executive stoelen combineren comfort, hoogwaardige materialen en een imposante verschijning. Ze worden vaak gebruikt als een alternatief voor de traditionele bureaustoel, vooral op werkplekken met klantcontact.

Advies?

Een goed ingerichte directiekamer kan het verschil maken voor uw bedrijf en levert ook nog eens een fijnere sfeer op. Wilt u hulp met het inrichten van uw directiekamer of gehele kantoor? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@civoprojectinrichting.nl of bel bel naar 040-2646446.
TERUG NAAR BOVEN