Persoonlijk advies & 3D ontwerp

Over Civo

Civo BV is opgericht op 01 Maart 1976. Theo en Ine Koppen zijn destijds begonnen in de garage van hun toenmalige woonhuis. In de loop der jaren zijn we al meerdere malen verhuisd, omdat de groei dit telkens noodzakelijk maakte. Sinds 18 jaar zijn we gevestigd op de Esp 254 waar we met behulp van een modern bedrijfspand de klant perfect kunnen bedienen. 

Bij Civo kun je niet alleen terecht voor kantoor en schoolartikelen maar ook voor de inrichting van uw kantoor of schoolruimtes. In de 45 jaar dat Civo nu bestaat heeft Civo de nodige ervaring opgedaan bij het (ergonomisch) inrichten van kantoor en schoolruimtes, mede om deze reden is de stap naar Civo Projectinrichting gemaakt.

De kracht van Civo Projectontwikkeling zit vooral in het feit dat klanten bij ons alles aantreffen onder één dak. Onze vakmensen vormen samen een hecht team. Met liefde en passie voor het vak maken wij dagelijks het verschil en zorgen daarmee voor meerwaarde die onze klant niet ontgaat. Voor ons is het bundelen van kennis en het ervaren van sterke betrokkenheid bij projecten heel gewoon.

Bij Civo Projectontwikkeling kunt u altijd terecht. Uw wensen vormen de basis. Wanneer het idee nog om uitwerking vraagt denken wij graag met u mee en zetten daarbij vol in op onze expertise, maar ook als u een uitgewerkt plan heeft dat u elders heeft laten uitwerken. Ook dan kunt u bij ons terecht om uw plan te laten realiseren. Ongeacht omvang of complexiteit. Civo Projectinrichting heeft alles in huis om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren.


Hoogachtend,

Mark Koppen en Ingrid Koppen
Directie Civo Projectinrichting 

TERUG NAAR BOVEN