Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Köhl

"Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL". De stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige, gerecycelde en emissiearme materialen en worden geproduceerd op een duurzame en milieuvriendelijke manier. KÖHL heeft een eigen productie waar nog veel liefdevol handwerk verricht wordt om de stoelen te vervaardigen. Permanente kwaliteitscontroles en certificeringen volgens strikte richtlijnen vervolledigen onze kwaliteitsnormen.

KÖHL filosofie

Sinds 1976 heeft KÖHL zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van ergonomisch hoogwaardige, en ecologisch doordachte bureau- en vergaderstoelen. De filosofie van KÖHL is duurzame productkwaliteit, de gezondheid van de gebruiker als uitgangspunt en milieu verantwoordelijke productieprocessen. Veel gerenommeerde klanten in Duitsland en in heel Europa vertrouwen op deze competentie: Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL.
Bureaustoel ANTEO UP

Gezond werken kan met de Köhl Anteo Up met Air-Seat zitting. Deze fraaie volledig ergonomisch in te stellen bureau stoel heeft twee luchtkamers in de zitting. Zonder dat jij het merkt worden je rugspiertjes geactiveerd en blijf je beter rechtop zitten op eigen spierkracht. Doordat je rug continue in beweging is je bloedcirculatie beter. Bewegen terwijl je zit zorgt er voor dat je minder rug, nek en schouderklachten ervaart, maar ook rugklachten voorkomt. Door de betere bloedcirculatie krijgen je hersenen meer zuurstof waardoor jij ook nog beter kunt presenteren en je langer kunt concentreren.

Brochure dowloaden
CALIXO®

Opvallende, op de natuur geïnspireerde design stoel in vele varianten De CALIXO serie is gebaseerd op een organische schaal en straalt comfort uit. De verschillende uitvoeringen zoals een vier poots onderstel, een stapelbare sledeframe, of als een bureaustoel maken een keuze eenvoudig. De schaal is er volledig gestoffeerd in de bijzonde stof TUBE, met een exta zitkussen of als kunsstof ongestoffeerde schaal. De driedimensionale gegoten schaal is gemaakt van glasvezelversterkt polypropyleen met geïntegreerde armleuningen en biedt maximaal zitcomfort.

Download brochure
KÖHL® AIR-SEAT

Blijf in beweging met de KÖHL® AIR-SEAT. Omdat goed zitten betekent bewegen zitten. De KÖHL AIR-SEAT - een 2-kamerluchtkussen geïntegreerd in het zitkussen, kan individueel worden aangepast om u meer dynamiek in uw dagelijkse routine te geven. De KÖHL AIR-SEAT bevordert multi-dimensionale micro-bewegingen en traint de dieper gelegen rugspieren door frequent veranderen van de zithouding. De micro bewegingen van de AIR-SEAT met een zachte zijdelingse bekkenkanteling activeert de spieren en optimaliseert de zithouding. De KÖHL AIR-SEAT is geïntegreerd in de zitkussens en kan ook achteraf zonder gereedschap worden ingebouwd in bestaande draaistoelen.

KÖHL houdt van mooi design

KÖHL houdt van mooi design. Met het juiste gevoel voor markt- en designtrends en het werken met gerenommeerde productontwerpers, creërt KÖHL aantrekkelijke designproducten die internationale erkenning hebben ontvangen. Voor de tweede keer hebben zij de "Red Dot Award", de internationale prijs voor hoge ontwerpkwaliteit, en voor de vierde keer de "Benelux Office Product Award" en de "German Brand Award" gewonnen. Creatief design in combinatie met ergonomische functionaliteit en innovatieve materialen maakt hen onderscheidend.

ARTISO®

Uitzonderlijk ontwerp met innerlijke waarden KÖHL staat al meer dan 40 jaar voor hoogwaardige, ergonomisch ontworpen zitmeubelen - we blijven trouw aan deze claim. Met zijn tijdloze, minimalistische ontwerp straalt de ARTISO®-serie uitzonderlijke esthetiek en elegantie uit en verbetert de omgeving - zowel op kantoor als in de thuisomgeving. Hoogwaardige pocketveringkernen in de stoel zorgen voor een uniek zitcomfort en zorgen voor actief zitten met airconditioning. Bovendien kan de body flexibel worden gemonteerd met een flexibele 360 ° -schijf, de "Dynamic Disc", waardoor dynamisch zitten mogelijk wordt. Hoogwaardige, combineerbare afdekmaterialen bieden een verscheidenheid aan individuele ontwerpopties. Alleen wanneer de klanten van KÖHL zich overal comfortabel en goed voelen, heeft KÖHL zijn doel bereikt!

ECO-EFFECTIVITEIT IS DE MOEITE WAARD

Duurzaam produceren van duurzame producten dat staat voor de bedrijfsfilosofie van KÖHL. Zo worden bij de vervaardiging uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt die vrij zijn van schadelijke stoffen en recyclebaar zijn. Bij de productie wordt veel samengewerkt met lokale toeleveranciers en zijn de productielocaties voorzien van de modernste milieubesparende technieken voor directe energiebesparingen. De lange levensduur van de producten maken de jaarlijkse milieubelasting lager. Deze combinatie maakt KÖHL tot één van de meest duurzame producenten van zitmeubelen voor kantoor en project. Alle processen zijn door kwaliteitscertificaten voor kwaliteit en milieu (ISO9001 en ISO14001) gegarandeerd. Het blijvend moderniseren van productie en infrastructuur levert een constante bijdrage aan het milieu. Een voorbeeld hiervan is het 3.700m2 grote dak met zonnepanelen voor de opwekking van 182.000KWh groene stroom. In vergelijking met conventionele installaties wordt de CO2 uitstoot hiermee met 125.000Kg gededuceerd. Met andere woorden: KÖHL produceert milieuvriendelijk.
Meer weten?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN