Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Ontvangstruimte

Er is geen tweede kans voor de eerste indruk. De ontvangstruimte van een kantoor zorgt voor de allereerste indruk die een (potentiële) klant van het bedrijf krijgt. Het is daarom essentieel dat de inrichting van de ontvangstruimte op orde is. Er zijn een aantal zaken die niet mogen ontbreken in een ontvangstruimte. Denk hierbij aan een comfortabele sfeer, harmonie en akoestiek.

Inspiratie

Comfortabele sfeer

Heeft u een informele ontvangstruimte voor ogen? Vergeet dan niet de nodige sfeerelementen in de kantoorinrichting te verwerken. Het is immers een must dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen. En dat is alleen mogelijk als ze bepaalde accessoires of details herkennen die warmte en gezelligheid uitstralen. Bij strakke design banken is het bijvoorbeeld een goed idee om extra, bijpassende kussens te voorzien. Die zorgen niet alleen voor variatie maar creëren ook een gevoel van huiselijkheid dat elke bezoeker als zeer prettig zal ervaren.

Akoestiek

Rust is erg belangrijk in een ontvangstruimte. Want het laatste wat u wilt, is uw bezoekers bij aankomst een opgejaagd gevoel bezorgen. Niet alleen het visuele aspect is daarbij een criterium, ook de akoestiek speelt hier mee. Een stille ontvangstruimte straalt professionaliteit uit en staat garant voor een aangename en serene sfeer. Akoestische wanden op kantoor of meubels met akoestische materialen zijn dan ook perfect, zeker als de ontvangstruimte niet volledig afgescheiden is van de werkvloer.

Harmonie

Minstens zo belangrijk als de akoestiek is de harmonie van het totaalplaatje. Plaats de ontvangstruimte niet vol met meubels en accessoires, maar geef de voorkeur aan ademruimte. Kwaliteit wint daarbij van kwantiteit. Een minimalistische aankleding geeft bezoekers een prettig gevoel. Denk daarnaast goed na over de verlichting en de natuurlijke lichtinval. Een goed verlichte ruimte staat symbool voor gastvrijheid.

Inspiratie

Wanneer uw klanten of bezoekers even moeten wachten is het prettig dat zij kunnen zitten op een comfortabele ontvangststoelen. Het assortiment ontvangststoelen van Civo Projectinrichting is ruim opgezet; het assortiment bestaat uit verschillende kleuren, modellen en formaten ontvangststoelen.

Advies?

Een goed ingerichte ontvangstruimte kan het verschil maken voor uw bedrijf en levert ook nog eens een fijnere sfeer op. Wilt u hulp met het inrichten van uw ontvangstruimte of gehele kantoor? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@civoprojectinrichting.nl of bel bel naar 040-2646446.
TERUG NAAR BOVEN