Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Werkplekken

Een Amerikaans onderzoek toonde aan dat zit-/ statafels de prestaties van de deelnemers met tien procent verhogen. Maak uw kantoor dynamischer en efficiënter met het in hoogte verstelbare bureau

Inspiratie

Een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau maakt het mogelijk om te allen tijde moeiteloos te wisselen tussen zit- en stawerk.

Crew

Een volledig ergonomische werkplek met een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau maakt het mogelijk om te allen tijde moeiteloos te wisselen tussen zit- en stawerk. CREW biedt een vrij instelbaar bereik van 650-1250 mm door middel van een traploze, elektromotorische hoogteverstelling en wordt zo een volledig ergonomische werkplek.

Brochure
Crew T

Individueel aanpasbaar, rugvriendelijk en comfortabel in gebruik! Breng meer beweging in uw dagelijkse werkroutine en geniet van onze nieuwe zit-sta tafel CREW T met een mooi gevormd T-poot-frame.

Brochure
Crew Solitair

Met dit Crew Solitair bureau geef jij jezelf een degelijke, stabiele, perfect afgewerkte zit-sta werkplek in een kleur en afmeting die jij wenst. Door de elektromotor zet jij dit bureau met één druk op de knop in de gewenste werkhoogte.Daardoor kan je moeiteloos afwisselen tussen zittend en staand werken.

Meer informatie
Flexibele meubelen voor creatieve teams

Succesvolle kantoorteams bestaan uit mensen met verschillende vaardigheden en werkmethoden. Of het nu gaat om projectmatig of individueel teamwerk, de bench-oplossingen van CREW kunnen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de betreffende medewerkers en hun taken. In combinatie met het TERIO PLUS scheidingswandsysteem kunnen individuele grenzen in het dagelijkse werk worden geïntegreerd zonder collega‘s uit het oog te verliezen.

Veel meer dan alleen een tafel.

Onze COM-werkplekken uit de CREW-serie voegen een vleugje dynamiek toe aan de inrichting van uw ruimte. De royale bogen aan de gebruikerszijde maken het mogelijk alle spullen in reikwijdte te rangschikken.

Succesvol leidinggeven

Managers moeten strategieën plannen, beslissingen nemen en verantwoordelijkheid dragen. Het bureausysteem CREW biedt verschillende ontwerp- en uitbreidingsmogelijkheden om de eerste keuze te zijn in elk bedrijf. Met CREW vinden de modernste werkomstandigheden en maximaal comfort hun plaats waar creatieve geesten ruimte nodig hebben voor beslissingen.

Volmaakt gelukkig.

Alle zit-sta tafels van CREW T kunnen worden aangepast aan uw individuele wensen met handige accessoires en integreerbare elektrificatie.

Wilt u advies over het inrichten van uw ruimte?

TERUG NAAR BOVEN