Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Swan Products

Om een kantoor optimaal in te richten gaat Swan Products als distributeur en importeur verder dan enkel het leveren van de primaire producten hiervoor. Meedenken, inspireren, en ontzorgen is wat de missie van Swan Products nu juist zo mooi maakt.

Swan Products

Civo Projectinrichting werkt samen met Swan Products. Bij Swan Products kun je terecht voor de enkele (thuis-)werkplek tot een volledige kantoorinrichting. Naast de exclusieve producten in de eigen Private Line voert Swan Products een brede portfolio van onderscheidende Europese merken die via een solide dealernetwerk in Nederland en België wordt vertegenwoordigd. Hierbij zijn kwaliteit, duurzaamheid, service en betrouwbaarheid de basis van het familiebedrijf.

Quadriofoglio Group

Made in Italy met Quadrifoglio Group, al meer dan 30 jaar innovatie op gebied van kantoormeubilair. Ondertussen is de groep van Quadrifoglio uitgegroeid tot een totaal leverancier van onder andere meubilair, verlichting (Karboxx), stoelen, soft-seating en akoestische oplossingen. Producten komen pas tot stand nadat Italiaanse designers er hun visie over hebben gegeven. Bekende namen als Dorigo, Dolcini, Caini design en anderen geven de producten hun kenmerkende look & feel en zorgen voor de perfecte finishing touch! Een breed assortiment met zeer snelle levertijden geven dit merk een wereldwijd aanzien waar Swan Products al bijna 20 jaar als trotse partner mee samenwerkt.

Flex dynamisch werken

Het is bekend dat langdurig achtereen zitten gezondheidsrisico’s kent, onafhankelijk van het feit of iemand voldoende sport of beweegt. In onze maatschappij worden we steeds vaker verleid langdurig te zitten; je zit tijdens ontbijt, in de auto naar je werk, op het werk, weer terug naar huis in de auto, en vervolgens rusten we zittend op de bank uit na een dag hard werken. Dit vormt een probleem dat aandacht vraagt van beleidsmakers, werkgevers, werknemers en professionals in preventie, zorg en inrichting. Met name ons werk, vroeger een belangrijke bron van lichaamsbeweging, is in vele sectoren een bron van bewegingsarmoede geworden, waarbij de aard van het werk ons dwingt urenlang achtereen te zitten. Het goede nieuws is dat dit arbeidsrisico mogelijk met relatief eenvoudige middelen beheersbaar wordt. Om in deze behoefte te voorzien is de Flex serie ontwikkeld. De gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en veelzijdigheid zorgen ervoor dat deze lijn tot de topcollectie behoort.
Flex Light

Zet uw tafel eenvoudig op de juiste hoogte met het soepele slingersysteem van de Flex Light. De bladhoogte gaat van minimaal 65 naar maximaal 110cm waardoor u altijd in de juiste houding aan uw bureau kunt werken. Het frame is verkrijgbaar in 3 kleuren en te combineren met krasvaste melamine bladen in vele formaten en decoren. De handgreep is netjes te parkeren onder het blad en niet uitneembaar. In de gesloten traverse onder het blad zijn de bewegende delen netjes weggewerkt en de slinger kunt u zowel rechts- als linkshandig monteren.

Flex Eco

Flex Eco met een traverse-vrij frame maakt zit-sta bureaus mogelijk van 120x80cm tot 200x100cm. Elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 tot 125cm en voorzien van Duitse OMT-techniek met twee duurzame en stille motoren. De stabiele plug & work E-traverse herbergt de beide motoren, controller en de kabels. Geen losse onderdelen meer dus veilig en onderhoudsvrij. Met de optionele memory-unit programmeert u zeer eenvoudig de minimale en maximale hoogte, de snelheid van de motoren en uw ideale zit- en stahoogte.

Flex Easy

Flex Easy met gebruiksvriendelijk klik-systeem om uw werkblad in hoogte te verstellen van 65 tot 86cm. Met een eenvoudige druk op de knop ontgrendelt u het mechaniek en zet u de tafel per 1 cm op de juiste hoogte. In de poot zit een veilige contra-veer die het gewicht van de tafel opvangt waardoor deze met een minimale inspanning te verstellen is

Flex 3+

Flex 3+ is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 tot 130cm (incl. 25mm tafelblad). Leverbaar als enkele werkplek, hoekopstelling en functionele duo-bench. De twee stille en sterke motoren zijn rechtstreeks gemonteerd op de 3-delige kolompoten. In de stabiele E-traverse worden de kabels en controller netjes verwerkt en aan het zicht onttrokken. Geen losse onderdelen dus gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. De up-down bediening en optionele memory-unit zijn zowel links als rechts onder het bureaublad te plaatsen. Maximale en minimale hoogte van de tafel kunt u eenvoudig zelf programmeren, bijvoorbeeld als u een ladenblok onder het bureau heeft staan. Met de memory unit kunt u tevens naast de 4 geheugens ook de snelheid van de motoren instellen, hiermee vergroot u het dynamisch vermogen wanneer de tafel zwaarder belast wordt. Een extra optie is de instelbare Flex safety sensor waarmee de tafel meteen reageert bij een lichte aanraking of botsing.

Flex 3+ aanbouw

Breidt uw Flex3+ bureau uit met de praktische Flex 3+ aanbouw. Standaard wordt de Flex 3+ aanbouw geleverd met een memory bediening. Tip: als u het 3-poots onderstel in de lengte plaatst kunt u zeer grote zit-sta tafels op maat creëren. Vraag naar de mogelijkheden.

Gaber

Het Italiaanse Gaber behoort al decennia lang tot de betere producenten in de wereld van spuitgietmallen voor kunststof. Vanuit de passie voor mooie producten en de aanwezige technologische kennis heeft Gaber een groeiend assortiment stoelen en tafels ontwikkeld. Met een totale oppervlakte van 50.000m2 productie en opslag en meer dan 200 gemotiveerde medewerkers, werkt Gaber aan de nieuwste modellen die wereldwijd worden geleverd. Made in Italy met een jonge en open blik op de toekomst van onze planeet. De omvangrijke collectie met bestsellers als de Kanvas en Bakhita alsook vele innovatieve nieuwe producten zoals de Dame kuipstoelen zijn enkele voorbeelden van het grote aanbod van Gaber.

Zoveel mogelijkheden....

Sitland

Het Italiaanse Sitland is gelegen in de prachtige omgeving van Vicenza midden in het technologische epicentrum van de vele toeleveranciers in de meubelindustrie. Met een ongekende prijs-kwaliteit is de grootste stoelenfabrikant van Italië een wereldwijd opererende fabrikant van bureaustoelen, vergaderstoelen en ontvangstmeubilair. Sitland produceert volgens de hoogste milieu-eisen en dat is op alle fronten merkbaar: duurzaam produceren, gebruik maken van recyclebare materialen en stoffen en uiteraard zeer efficiënt omgaan met grondstoffen zorgt dat Sitland voldoet aan de hoogst normen. Maar liefst 80% van de toeleveranciers komen uit de buurt, echt made in Italy dus! Overal waar u het fraaie Sitland logo ziet, kunt u rekenen op 100% vakmanschap met oog voor detail én… de toekomst.
Meer informatie?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN