Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Saar

De Saar heeft een stoer design en de industriële kast is volledig naar eigen smaak in te delen. Combineer diverse kleuren en materialen en voeg hier een aantal planten aan toe voor een moderne en speelse uitstraling met een knipoog naar de natuur.

Saar

Saar is een industrieel rekkensysteem met een interessant en eenvoudig geometrisch ontwerp, dat kan worden gevarieerd door toe te voegen functionele accessoires. Open planken, gesloten kasten, hangers, akoestische panelen, planken, push to open systemen, afsluitbare kasten of kasten met elektronische code. De geluidsabsorberende panelen waarmee de Saar rekken kunnen zijn uitgerust verbeteren de akoestiek en brengen de ruimte daarmee tot rust. De Saar industriële kast is ook zeer geschikt voor het afschermen van diverse ruimtes. De SAAR beschikt nu over een nieuwe, smallere versie van het SAAR modulaire kastsysteem met slechts 32 centimeter diepte. Deze kasten zijn helemaal voorbereid om aan de muur opgehangen te worden.

Zoveel mogelijkheden....

Meer informatie?

Met het Saar rekkensysteem zijn allerlei uitvoeringen mogelijk. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN