Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Computerwerkplek accessoires

Dankzij een monitor arm heb je complete controle over je monitor. Hij stelt je in staat om de monitor op de juiste hoogte te zetten, in de juiste kijkhoek en op de juiste afstand. Een monitor arm geeft je dus de optimale kijk ervaring.

Dataflex

Civo - Projectinrichting werkt samen met Dataflex. De producten van Dataflex hebben de ideale balans tussen functionaliteit, ontwerp en prijs. Maar geen zorgen: Het streven van Dataflex is om ergonomische computerwerkplekken te helpen creëren voor ieder budget, dit gaat nooit ten koste van de toewijding aan kwaliteit. Dataflex ontwerpt producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. Om die reden worden deze producten ook wel 'ergonomische computerwerkplekaccessoires‘ genoemd. Het zijn producten voor iedere dag, ieder budget en iedere medewerker: van freelancers tot multinationals en van fabrieken tot banken. En dit alles met vriendelijk advies, uitstekende service en professionele ondersteuning. Aangezien Dataflex nooit concessies doet aan kwaliteit, heeft Dataflex zelfs internationale erkenning verworven voor de technische normen en opvallende ontwerpen.

Waarom is een monitorarm belangrijk?

De belangrijkste functie van een monitorarm is toch wel zijn verstelbaarheid. Het is belangrijk dat u regelmatig de positie van uw monitor kunt aanpassen, zodat u comfortabel op uw scherm kunt kijken. Het gebrek aan beweging tijdens uw werkdag is een van de grootste ergonomische gevaren. Met een hoogwaardige monitorarm kunt u regelmatig uw houding ten opzichte van uw monitor aanpassen en zo spanning in uw rug, nek, schouders, armen en andere lichaamsdelen verminderen.
Viewgo, speelse looks, serieus waar voor je geld

Dit mag dan wel onze instapcollectie zijn, maar dat betekent niet dat u inlevert op kwaliteit. U zult bovendien merken dat Viewgo ondanks het originele en speelse design, heel serieus is als het op uw comfort aankomt. Viewgo is eenvoudig te installeren, maakt slim gebruik van materialen om kosten te besparen en is ergonomisch ontworpen met een stevige staalconstructie. Waar andere instapproducten alleen goedkoop zijn, biedt de Viewgo-collectie ook waar voor uw geld.

Viewmate, een no-nonsense-oplossing voor elke setting

Een zakelijke, kostenefficiënte collectie die een uitstekende aanvulling vormt op elke industriële of kantooromgeving. Van de brede, grotendeels uitwisselbare productlijn tot de robuuste staalconstructie: als u op zoek bent naar een kostenefficiënte no-nonsense-oplossing is Viewmate voor u de juiste keuze. De meeste producten uit deze collectie zijn modulair, configureerbaar en upgradebaar, zodat u verzekerd bent van een perfecte combinatie van betaalbaarheid en duurzaamheid.

Viewlite, ontworpen voor de veranderingen van morgen

De Red Dot Award en de iF Award zijn slechts een paar van de designprijzen die we met onze Viewlite-collectie in de wacht hebben weten te slepen. Deze collectie past naadloos in elke kantooromgeving en blijft ook na morgen aan uw behoeften voldoen, als de werkplek of uw wensen wellicht veranderen. U kunt de producten bijvoorbeeld aanpassen op kleinschaligere technologie of veranderende arbeidsprocessen. Tevens is bij het ontwerpen rekening gehouden met een minimale belasting van het milieu. Viewlite is uw antwoord op een wereld die altijd in beweging is.

Viewprime, ontworpen voor de werkplek van de toekomst

Viewprime is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Dataflex en beantwoordt aan de wensen van zowel organisaties als gebruikers. Deze monitorarm is namelijk maximaal verstelbaar, en neemt toch zo min mogelijk ruimte in. Superieur vakmanschap en een goed doordacht ontwerp, met elegantie en gebruiksvriendelijkheid als resultaat. Viewprime voldoet aan alle denkbare eisen.

De Addit Bento®-productserie

De serie ergonomische desktop-accessoires die is ontworpen voor het werken van nu en die uw werkomgeving omtovert tot een georganiseerde, praktische en comfortabele werkplek. Onderzoek toont aan dat bijna 7 op de 10 kantoormedewerkers de fysieke effecten ondervinden van slechte ergonomie. Dit is geen verrassing, aangezien de meeste mensen een slechte houding aannemen als ze op hun pc, notebook of tablet werken. Dankzij deze prachtig ontworpen serie van ergonomische desktop-accessoires kunt u comfortabel en georganiseerd aan uw bureau werken, zowel op kantoor als vanuit huis. Het maakt niet uit of u liever werkt met uw favoriete apparaten of op papier: Addit Bento® ondersteunt elke werkwijze.

Een duurzaam bedrijf, een duurzame planeet

Bij Dataflex zijn we eerlijk en transparant, volgen we zowel de letter als de geest van de wet en proberen we onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. We stellen een gezond en duurzaam bedrijf boven winstbejag op korte termijn. Daarom investeren we in de toekomst: van onze mensen, onze portfolio en onze kwaliteitssystemen. En geloven we dat langdurige samenwerkingen die voor beide partijen voordelig zijn, leiden tot meer efficiëntie en stabiliteit. Zo helpen we waarde te creëren voor iedereen die in aanraking komt met ons bedrijf. Goed bezig… We hebben van alles geïnstalleerd: van ledverlichting en energiebesparende monitoren op de werkplekken tot hyperefficiënte airconditioning en een papiervernietiger die van oud karton beschermend vulmateriaal maakt. We hebben piepschuim uit onze verpakkingen verbannen en 80% van onze voertuigen is volledig elektrisch. En we gebruiken alleen groene stroom en aardgas met CO2-compensatie. En we zijn nog steeds niet tevreden!

Het kan nog beter… We blijven zowel ons LCA- als ons retourneringsprogramma verbeteren. Zo hebben we momenteel een ISO14001-certificering voor ons hele milieubeheersysteem en starten we binnenkort met de verkoop van refurbished producten. Ondertussen zijn we voortdurend onze werkplek aan het verbeteren, bijvoorbeeld met het nieuwe energie-efficiënte verlichtingsplan. Een duurzame planeet, 100% koolstofneutraal. We gebruiken LCA (zie hieronder) en andere methoden om onze totale koolstofuitstoot te berekenen voor al onze bedrijfsactiviteiten en producten. Vervolgens compenseren we al onze uitstoot van het voorgaande jaar (we zijn dit gaan doen met onze koolstofuitstoot in de loop van 2019). Dit maakt van ons een koolstofneutraal bedrijf. Om de uitstoot te compenseren, werken we samen met Trees for All en investeren we in een herbebossings- en natuurbeschermingsproject in het Kibale National Park in Oeganda.

Een duurzame planeet, 100% koolstofneutraal. We gebruiken LCA (zie hieronder) en andere methoden om onze totale koolstofuitstoot te berekenen voor al onze bedrijfsactiviteiten en producten. Vervolgens compenseren we al onze uitstoot van het voorgaande jaar (we zijn dit gaan doen met onze koolstofuitstoot in de loop van 2019). Dit maakt van ons een koolstofneutraal bedrijf. Om de uitstoot te compenseren, werken we samen met Trees for All en investeren we in een herbebossings- en natuurbeschermingsproject in het Kibale National Park in Oeganda. Hoewel het belangrijk is onze voetafdruk te compenseren, ligt onze primaire focus bij het vinden van manieren om onze voetafdruk nog verder te verkleinen (bijvoorbeeld door middel van ons retourneringsprogramma en het toepassen van recyclingsactiviteiten). Het uiteindelijke doel is om helemaal geen uitstoot te produceren, waardoor compensatie helemaal niet meer nodig is.
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u advies over welke werkplek accessoires het beste bij uw wensen passen? Onze specialisten helpen u graag om het juiste product voor u te vinden.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN