Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Opbergen

Een opgeruimd en representatief kantoor is binnen handbereik met behulp van kasten en ladeblokken.

Kasten en opbergruimte voor het kantoor

Bij veel mensen is het kantoor tegelijkertijd de ruimte om van alles op te bergen. Zonder de juiste opbergoplossingen kan het al snel onoverzichtelijk en rommelig aanvoelen en kunnen die spullen gaan domineren in een ruimte die eigenlijk als praktische kantoorruimte was bedoeld. Wij maken het eenvoudig om elke dag orde en overzicht te hebben! Bij Civo Projectinrichting vind je praktische kantoorkasten, maar ook veel oplossingen met schuifdeuren en doordachte accessoires, die precies aan jouw behoeften kunnen worden aangepast.

Ruimte winnen

De ideale werkplaats is slim ingedeeld en helemaal aangepast aan jouw specifieke werkzaamheden en situatie. Je hebt er alles bij de hand en kunt er ergonomisch en efficiënt werken. Een opgeruimde, overzichtelijke werkplek verbetert niet alleen de productiviteit en kwaliteit van productieprocessen; de werkvloer wordt er ook een stuk veiliger door.
Draaideurkasten

Onze draaideurkasten zorgen voor orde tot aan het plafond. Hierdoor is de kantoorruimte optimaal te gebruiken en vrij van storende spullen. Eindelijk werkruimte! We bieden draaideur kasten in vele verschillende hoogtes, breedtes en kleuren aan. Kies voor een houten kast en/of stalen kast / draaideurkast van metaal afhankelijk van de stijl van de inrichting. De kasten worden geleverd inclusief legborden, maar kunnen gewenst worden uitgebreid worden met extra legborden waardoor de kast zo praktisch mogelijk ingedeeld kan worden

Jaloeziedeurkasten

Jaloeziedeurkasten zijn ook gemakkelijk te openen in kleine ruimtes. Daarbij is de beschikbare opbergruimte nauwelijks geringer dan de normale opbergcapaciteit, bovendien hebben de jaloezieën een bijzondere uitstraling.

Modulekasten

Je wilt de draad niet kwijtraken op het werk. Alles op zijn plaats en toch direct bij de hand - geen probleem met onze modulekasten. Omdat ze openstaan voor alles wat je niet lang wilt zoeken.

Ladeblokken · Altijd binnen handbereik

Georganiseerd documenteren is in de hedendaagse kantoor-omgeving een belangrijke factor voor het efficiënte werken. De ladeblokken ondersteunen u als een praktische allrounder. Rechtstreeks aan het bureau geplaatst, maken ze de werkplek compleet en zorgen voor de perfecte orde.

Modulcontainers · De opbergreus direct bij de werkplek

De opbergreuzen bieden niet alleen variabele opslagruimte, maar ook de mogelijkheid voor een elektrificatievoorziening en het gebruik als visuele afscherming voor het ongestoord werken. Met verschillende inrichtingscomponenten bieden de modulcontainers veel plek voor de dagelijkse dossier opberging. De veelzijdige opbergcapaciteit wordt zo een doelmatige toevoeging voor elke werkplek.

Caddy, uw persoonlijke assistent

Vandaag de dag staan ondernemingen voor de uitdaging, het kantoorwerk op toekomstgerichte wijze vorm te geven en hun organisatie aan nieuwe vormen van communicatie en werk aan te passen. Hierbij blijven ladeblokken een belangrijk meubel voor de fysieke opslag op kantoor – als opbergmeubel direct bij uw werkplek, of als verrijdbare caddy voor mobiele werkplekken en voor het gebruik bij team- en projectwerkzaamheden. Dankzij hun praktische inrichting bieden ze een optimale werkomgeving voor persoonlijke hulpmiddelen.

Overzichtelijk ordenen, praktisch indelen

Organisatie en rangschikking is alles in de hedendaagse kantoorwereld! Daarbij staat het tussentijds opbergen van de meest verschillende benodigdheden steeds meer in de focus van een werkdag. Dit afleggen moet gemakkelijk en georganiseerd gebeuren – zodat alles meteen weer bij de hand is.

Vrije ruimte voor levendige gesprekken

Even snel iets afstemmen met elkaar, iets navragen, een vriendelijke lach - het kan zo eenvoudig zijn de atmosfeer in het kantoor te verbeteren. Deze combinatiekasten maken van medewerkers collega´s en van eenzame strijders teams. Gegarandeerd. De combinatiekasten worden gekenmerkt door een weerszijdige bedienbaarheid, waarbij één kast door twee gebruikers kan worden gebruikt. De kasten kunen direct op de werkplek of als scheidingselement voor de ruimte worden gebruikt. Verschillende kasttypes met verschillende indelingen - van open kasten, via zweef- en schuifdeuren tot schuifladen en jalouziedeuren - maken innovatieve werkplekconcepten met een hoge ruimte-efficiëntie mogelijk.
Meer informatie?

Heb je één of meerdere ruimtes waar een kantoor- of dossierkast nodig is of ben je op zoek naar complete kantoorinrichting? We helpen u graag bij het vinden van de juiste kast voor uw kantoorruimte.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN