Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Interstuhl

Al meer dan 60 jaar ontwikkelt en bouwt Interstuhl stoelen voor de werkomgeving. Het doel is om met hoogwaardige zitoplossingen niet alleen de gezondheid en viatliteit van de 'veelzitter' te beschermen, maar ook alles er aan te doen zodat men op een Interstuhl zonder spijt kan genieten.

Interstuhl

Civo Projectinrichting werkt samen met Interstuhl. Interstuhl streeft met zijn producten naar technische perfectie, kwaliteit zonder compromissen, een design dat alle zintuigen prikkelt en een behoedzame omgang met allerlei hulpbronnen . De mens is de maatstaf voor alles. Interstuhl blijft ernaar streven om voor de behoeften van de klanten de allerbeste oplossing te bieden.

Hoe leveren we zittend topprestaties?

Alles goed en wel betreft New Work, maar de 'klassieke' werkplek is nog altijd van deze tijd. In de Splaces Work-zone biedt deze werkplek maximale ruimte, uitstekende bescherming en optimaal comfort. Het accent ligt op optimalisatie van de ergonomie en het welzijn van de medewerker. Interstuhl noemt dat 'zitcomfort'.

BEVORDEREN MEUBELS GESPREKKEN?

Hoe komen gesprekken tot stand? Hoe gedragen we ons in een discussie? Gesprekken kun je sturen, en de omgeving heeft aanzienlijke invloed op de motivatie van de deelnemers en de flow van de discussie. Gezamenlijk creëren wij de beste uitgangspositie voor uw meetings.
MEET

Met communicatie staat of valt alles, ook op het werk. Want alleen personen die ideeën uitwisselen, kunnen hun horizon verbreden en nieuwe wegen inslaan.

WORK

Ontspannen, lezen, eten, praten. Om bij te komen heeft het lichaam rust, onthaasting en nieuwe energie net zo hard nodig als goed gezelschap.

RELAX

Ontspannen, lezen, eten, praten. Om bij te komen heeft het lichaam rust, onthaasting en nieuwe energie net zo hard nodig als goed gezelschap.

LEAD

Succesvolle strategieën voor morgen ontwikkelen? In expressieve directiekamers en vergaderruimtes kunnen doelen gemakkelijk gerealiseerd worden.

LEARN

Om grenzen te kunnen verleggen, is er ruimte nodig voor nieuwe impulsen. En alleen door de uitwisseling van ideeën en gedachten kunnen we van elkaar leren.

UPis1 Keep moving

De UP is een stijlvolle multifunctionele kruk en stahulp. UP geet het leven van alledag SChwung. De functionele kruk en de stahulp zijn intuïtief bedienbaar en de ideale partner voor eigenaren en tijdelijke gebruikers tijdens spontane gesprekken, workshops, meetings en brainstormsessies. En ook thuis en op school slaat UP een goed figuur en imponeert hij door de flexibele gebruiksmogelijkheden en het kleurrijke design.

Zoveel mogelijkheden....

SHUFFLEis1 Everything is a remax

Elke organisatie heeft haar eigen manier van werken en bijbehorende individuele voorkeur voor zitcomfort. Daarom biedt SHUFFLE als universeel stoelsysteem meer dan 1.000 mogelijke combinaties voor bezoekers-, bar- en loungestoelen. Deze varianten worden vermenigvuldigd met een verscheidenheid aan hoogwaardige stoffen en kleuren. SHUFFLE biedt de vrijheid om persoonlijk te leven.
Meer informatie?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN