Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Mikomax

“Kantoorinrichting is onze passie en het is ons doel om in samenwerking met de klant voor de beste en slimste oplossingen te kiezen. Ons doel is om uw medewerkers prettig te laten werken en beter te laten presteren. Door onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een uitstekend advies!”

Mikomax

Civo Projectinrichting werkt samen met Mikomax. Bent u op zoek naar een kantoorinrichting / kantoormeubelen die oplossingen bieden op de werkvloer met een uniek design? Dan bent u bij Mikomax op het juiste adres! Het familiebedrijf is de officiële en exclusieve importeur van onder andere het merk MIKOMAX SMART OFFICE. Mikomax fabriceert kantoormeubilair omtrent flexibiliteit, akoestiek en ergonomie. Unieke oplossingen voor hedendaagse problemen op de werkvloer (bijvoorbeeld werkstress). Een productgamma aan innovatieve en gepatenteerde producten zoals de Stand Up en Hush collectie. Mikomax blijft zicht ontwikkelen en zorgt zo voor eigentijdse en up-to-date kantoormeubelen voor ieder kantoor!

Hush office

STILTE. PRIVACY. COMFORTABEL. COMPACT. MOBIEL. FLEXIBEL. KOSTENEFFICIËNT.
Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen bellen, overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentie– en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. Mikomax weet wat vernieuwende bedrijven nodig hebben en vertellen u graag waarom een Hushoffice unit de juiste oplossing is: Snelle en compacte oplossing. Een slimme investering in de toekomst, kan worden meegenomen bij een verhuizing. Herindelen van de kantoren zonder het werk te onderbreken. Flexibiliteit en de mogelijkheid om ruimtes vrij in te delen dankzij de mobiliteit van de units. Hushoffice units worden binnen enkele minuten volledig geventileerd en beschikken over een antivirus nano-coating. Bevorderd de aantrekkelijkheid van het kantoor uit het oogpunt van de werknemers en vergroot het plezier om te werken bij het personeel.
HUSH PHONE

HushPhone is zoals de naam het al zegt een akoestische telefooncel / belcel voor kantoor, modern en van alle gemakken voorzien. Deze telefooncel op kantoor beschikt over de beste akoestische eigenschappen op de markt en is van alle gemakken voorzien. De belcel staat in het teken van het verbeteren van het werkgeluk, de vitaliteit en gezondheid op kantoor. Akoestiek is een belangrijk onderdeel op kantoor en kies dan ook de beste oplossing! De akoestische belcel op kantoor heeft niet alleen een goede akoestiek maar houdt ook rekening met de gezondheid van medewerkers en de flexibiliteit op kantoor. Een telefooncel op kantoor werkt beter! HushPhone is dé plek voor een telefoon- of videogesprek waarbij een geluiddempende ruimte een vereiste is.

Download brochure
HUSH WORK

HushWork, akoestische werkplek is een nieuwe benadering van individueel werken. Met deze oplossing kunt u een speciale ruimte creëren om geconcentreerd in te werken. Geavanceerde akoestische oplossingen garanderen een hoge mate van comfort voor de gebruiker en een groter gevoel van privacy. Dit is niet alleen prettiger voor de medewerker, maar het komt ook nog het werk ten goede. HushWork is een belangrijke ruimte voor de gehele organisatie. Een akoestische werkplek die door iedereen gebruikt kan worden! Het zit sta bureau is gebaseerd op het gepatenteerde handmatig in hoogte verstelbare systeem waardoor een afwisseling tussen zitten en staan tijdens het werken mogelijk is.

Download brochure
HUSH MEET

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen of geconcentreerd kunnen werken, of als ontmoetingsplek op kantoor. Conferentieruimtes en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. De vergaderunit blijft in uw bezit wanneer u gaat verhuizen. Wij weten wat vernieuwende bedrijven nodig hebben. Een akoestische en mobiele vergaderunit / -cabine biedt hiertoe de oplossing.

Download brochure
HUSH LARGE

Belangrijke vergaderingen verdienen een functionele ruimte! Heeft u momenteel geen geschikte ruimte waar u een formele bijeenkomst of een vergadering in privacy kunt houden? Dan is de Hush Large akoestische vergaderruimte de perfecte oplossing. Deze losstaande, mobiele en akoestische vergaderruimte is geluidsabsorberend en daardoor kan er een vergadering worden gehouden in stilte zonder dat er gebouwd of verbouwd hoeft te worden. Door de modules is deze losstaande en mobiele vergaderruimte geschikt voor vier tot acht personen. De modules zorgen naast de beschikbaarheid van verschillende groottes ook voor mobiliteit wanneer de kantooromgeving verandert. Deze losstaande akoestische vergaderruimte is verkrijgbaar met airconditioning en een ergonomisch verantwoorde vergadertafel. In de Hush Large vergader cabine is er de mogelijkheid om een tv scherm in op te hangen.

Download Brochure
HUSH HYBRID

HushHybrid biedt comfort voor solowerk, vooral tijdens videoconferenties. Het interieur kan worden uitgebreid met ruimte voor een all-in-one computer (of een beeldscherm bevestigd volgens de Vesa standaard) en een esthetische LED wandverlichting aan de zijkanten van het scherm. Hierdoor is de gebruiker altijd goed zichtbaar tijdens een videogesprek. Dankzij het in diepte verstelbare tafelblad kan deze hybride werkplek worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De hybride akoestische werkplek is mobiel en heeft een geïntegreerde zitting.

Download brochure

PACKMAN

PACKMAN een akoestische stoel / bank en de naam zegt het al! Oorstoel Packman geeft een vrolijke twist aan elk entree, kantoor of lounge en past zonder twijfel in elk modern kantoor. De naam zegt het al, deze stoel brengt je terug naar je kindertijd dankzij het speelse design en is een opvallend item binnen elke ruimte. In de Packman sluit je je even volledig af van je omgeving. Flexibel werken krijgt ineens betekenis wanneer de Packman dankbaar wordt gebruikt voor een speed meeting, kort telefoongesprek of een moment van concentratie.

A11

Deze moderne, designer, futuristische en functionele loungestoel is verkrijgbaar in een gesloten (A11) en open (A11.open) versie. Creëer met deze stoel uw eigen privéruimte, waar u kunt ontsnappen aan de de drukte van de dag. Tegelijkertijd biedt de A11 een comfortabele, luxe en unieke ervaring die uw momenten van ontspanning zal verrijken tijdens uw werkdag. Geïnspireerd door de Apollo 11 missie heeft de loungestoel een cilinder vorm dat is afgeleid van een cocon. De verduistering binnenin de loungestoel zorgt er voor dat er een soort van “mini bioscoopkamer” ontstaat om een video op een tablet of smartphone te bekijken. De A11 is een loungestoel die een nieuwe, moderne en creatieve werkwijze aanmoedigt. Ontspanning is erg belangrijk voor nieuwe energie waaruit ideeën en creativiteit ontstaat. Een luxe plek waar u een dutje kunt doen tijdens een pauze of tussen projecten in, waarna u met nieuwe energie weer kunt werken. Het is uw individuele ruimte, een ruimte waar u zich veilig voelt middels de cilinder vorm die u omringt.

Zoveel mogelijkheden....

Meer informatie?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN