Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Clamp

CLAMP creëert een gevarieerd, huiselijk ruimtegevoel met een individueel karakter - of het nu gaat om een klassieke werkruimte, vergaderzone of ontspanningsruimte.

Nieuwe ruimtes creëren

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare scheidingswandsysteem CLAMP creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, loungeen pauzezones of als afscheiding tussen werkeilanden. Met CLAMP kunnen open kantoorruimtes in de toekomst, onafhankelijk van de bouwkundige eisen, overzichtelijk en toch open in verschillende zones worden ingedeeld. Bovendien biedt CLAMP ook een hoge akoestische effectiviteit voor geconcentreerd werken.

Flexibel in alle dimensies

Doeltreffend kantoorwerk hangt tegenwoordig nauw samen met activiteitgerelateerd werken. Of het nu gaat om een retraite voor geconcentreerd werk, samenwerkingszones voor efficiënt groepswerk of sociale ruimten zoals lounges of koffiekeukens voor informele uitwisselingen tussendoor. Geen probleem met CLAMP. Bovendien creëren de hogere CLAMP-varianten ruimtelijke structuren. CLAMP is verkrijgbaar in rasters van 1200, 1400, 1600, 1800, 2000 en 2200 mm hoogte.
Buiten de kaders denken

Smalle gangen en gesloten deuren zijn niet bepaald uitnodigend. Open ruimtes zijn transparant en levendig. CLAMP biedt hiervoor segmenten in verschillende hoogtes aan. Ze maken het mogelijk om verschillende ruimtes af te schermen zonder een benauwende architectuur te creëren. Met half hoge wanden worden afdelingen optisch van elkaar gesepareerd, zonder ze te scheiden. Bij hogere CLAMP-varianten worden plaatsen gecreëerd om je terug te trekken.

Stabiel, sterk en stil

Onze CLAMP-elementen zorgen voor rust waar dat nodig is. De 130 mm dikke wanden staan niet alleen rotsvast op de desbetreffende ondervloer, maar absorberen ook storende geluiden met absorptieklasse B. CLAMP - sterke wanden voor rustige tonen

Je hebt stijl of je hebt het niet

Lounge zones creëren een huiselijk en communicatief karakter in het kantoor. Een gesprek met collega‘s, een plek om bezoekers te ontvangen in een prettige sfeer of gewoon een rustige plek om je terug te trekken. Met onze nieuwe scheidingselementen van glas en lamellen sluit CLAMP bewust de omgeving buiten zonder af te zonderen en laat bovendien veel licht en luchtigheid binnen.

Stick & Load

Een geperforeerde wand vormt het raster voor het CLAMP systeem Stick & Load. Met massief houten ronde staven en legplanken wordt CLAMP een eenvoudig, decoratief element. Grote ruimtes worden visueel onderbroken en bieden plaats aan gebruiksvoorwerpen die onze werkomgeving efficiënter en aangenamer maken.

Vrije ruimte voor levendige gesprekken

De keuken is altijd een plaats van ontmoeting. Met CLAMP brengt u dit gebied in het centrum van uw werkomgeving. Alle apparaataansluitingen zijn hier weggewerkt in de 13 cm dikke wanden. Met onze aangehangen en beschrijfbare acryl CLAMP boards verliest u nooit meer het overzicht over uw boodschappen, verjaardagen of corvee dienst. Vergeet de melk, koffie en koekjes niet!

Met een zuiver geweten

Ook bij de aanschaf van kantoormeubilair staat het thema duurzaamheid centraal. Vandaag de dag gaat het niet meer alleen om milieukwesties. Duurzaam handelen vereist een veel bredere aanpak die ook sociale en economische aspecten omvat. Zo zijn wij gecertificeerd volgens de eisen van het kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001, het milieumanagement volgens ISO 14001 en het arbomanagement ISO 45001. Bovendien zijn veel aangeboden producten gecertificeerd met het GS-keurmerk en het milieukeurmerk RAL UZ 38 en sinds 2015 heeft PALMBERG ook een energiemanagementsysteem volgens ISO 50001 in de onderneming geïmplementeerd. De lange levensduur van PALMBERG-producten is echter de beste tie voor een zuinig gebruik van grondstoffen en maakt de onderneming tot een pionier op het gebied van duurzame werkplekinrichting. Vertrouwen is goed - certificaat is beter Dit is waar het Europese LEVEL-symbool voor staat. Als een van de weinige kantoormeubelfabrikanten heeft PALMBERG de duurzaamheidscertificaten European LEVEL voor alle relevante productlijnen ontvangen. De certificering omvat de beoordeling van alle duurzaamheidsaspecten binnen de vier gedefinieerde invloed gebieden „materiaal“, „energie en atmosfeer“, „gezondheid van mens en ecosysteem“ en „sociale verantwoordelijkheid“. Het certificeringsproces wordt uitgevoerd door onafhankelijke testinstituten en is gebaseerd op een drietraps systeem. Afhankelijk van het aantal behaalde punten krijgt het product het „LEVEL“-keurmerk in één van de drie niveaus van één tot drie, waarbij „LEVEL 3“ het hoogste certificeringsniveau aangeeft.
Meer informatie?

Met de scheidingswanden van Clamp is heel veel mogelijk. Wilt u advies over hoe u uw ruimte het beste kunt inrichten?

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN