Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Audio - Visueel

Draadloze presentaties vereenvoudigen. Een samenwerkingsopstelling moet de communicatie vergemakkelijken. Vereenvoudig uw communicatie met intuïtieve, geïntegreerde oplossingen.

ViewSonic

Civo Projectinrichting werkt samen met ViewSonic. ViewSonic is al meer dan drie decennia lang wereldwijd een gevestigde bron van monitor- en weergave-oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat de oplossingen van ViewSonic kunnen helpen om nu en in de toekomst duurzaam succes te boeken. De aanzienlijke ervaring van ViewSonic heeft veel geleerd over de werkelijke uitdagingen en behoeften van mensen in de meest uiteenlopende rollen en sectoren. Bovendien hebben de innovatieve R&D-capaciteiten van ViewSonic consequent in staat gesteld om de juiste technologie op het juiste moment naar u toe te brengen.

Werken op afstand

Heb je je ooit afgevraagd hoe je vanuit huis kunt werken? Ook wel werken op afstand of telewerken genoemd, thuiswerken is een populaire manier geworden om te genieten van een toegenomen flexibiliteit en het verlagen van de kosten voor werknemers. Technologie is het perfecte antwoord op hoe vanuit huis te werken. Digitale tools verbinden ons met ieder facet van ons leven, dus is het geen verrassing om te zien hoe het de manier waarop we werken verandert. Wat ook een bijzonder duur langeafstandsgesprek was, is nu een gratis videochat. En het pijnlijk langzame proces van het laten bezorgen van een pakket door een koerier is volledig vervangen door direct deelbare cloudopslag en online berichten versturen. We kunnen nu met iedereen overal in real-time werken. Telewerken. Werken op afstand. Werken vanuit huis. Dit zijn geen zakelijke modewoorden of loze beloften van duistere “vriendjes” op social media. Ze zijn de nieuwe en opkomende realiteit van werkgelegenheid in de 21ste eeuw. De manier waarop we werken verandert voor altijd.
Viewboards

Interactieve Flat Panel Displays helpen je om jouw vergaderingen en presentaties uit te voeren met het gemak dat je team nodig heeft om zijn werk op de beste manier te kunnen doen. Hier bij ViewSonic noemen we ze “ViewBoards.” ViewBoards voldoen gemakkelijk en mooi aan de hoge vereisten van samenwerking van de huidige kantoorruimtes met 20 aanraakpunten en een brede kijkhoek. Met opties voor ultrafijne 4K resolutie en de mogelijkheid om een verrassend natuurlijk handschrift te tonen, ondersteunen IFPD’s communicatie en samenwerking in de vergaderzaal zoals nooit eerder mogelijk was.

Viewboard camera

Bij montage op een ViewBoard, brengt de ViewSonic VB-CAM-001 webcamera alle externe deelnemers samen met opmerkelijke audiovisuele prestatie alsof men zich in dezelfde ruimte bevindt. Het brede veld van horizontaal en verticaal beeld, duidelijke beeldweergave in heldere en donkere omgevingen en vermindering van achtergrondruis, maken de VB-CAM-001 een ideale webcamera voor elke moderne klas of vergaderruimte.

Viewboard Cast Button

Verbeter uw vergaderingen en presentaties met slechts één tik. De ViewBoard® Cast Button elimineert gecompliceerde opstellingen, tijdrovende installaties en ongewenste rommel, waardoor u meer tijd heeft om te creëren en samen te werken. Sluit uw apparaat aan en cast uw content moeiteloos van uw favoriete apparaat naar uw draadloze scherm via een USB-C kabel. Beveiligd met WPA2-PSK-codering, kunt u met een gerust hart presenteren en deelnemen.

ePoster-kiosk

De ViewSonic EP5542T is een 10-punts interactieve 55-inch alles-in-één vrijstaande digitale ePoster-kiosk met een strak, slank ontwerp. De EP5542T is geweldig om de aandacht te trekken in drukke, drukke gebieden en wordt geleverd met een krasbestendige voorplaat van gehard glas voor extra duurzaamheid. Met een resolutie van 4K, een kijkhoek van 178° / 178° en twee stereoluidsprekers van 10Watt, levert de EP5542T op maat gemaakte multimediaberichten met levendige helderheid. Foto- en videobestanden kunnen worden afgespeeld met de ingebouwde ARM-mediaspeler en 16 GB intern geheugen, of voeg uw eigen mediaspeler toe met behulp van de handige mediaspelerhouder in de afsluitbare veiligheidsdeur. Het heeft ingebouwde software voor het afspelen van media, evenals compatibiliteit met ProAV-besturingssystemen, waardoor het gemakkelijk is om meerdere schermen te beheren.

Werk waar het leven u brengt met de Portable Monitor

Zorg voor een gezonde balans tussen werk en privé, waar u ook bent. Of u nu de wereld rondreist of door de woonkamer loopt, een draagbaar scherm voldoet aan al uw werk- en entertainmentbehoeften.

Draadloze presentaties vereenvoudigen

Een samenwerkingsopstelling moet de communicatie vergemakkelijken. Vereenvoudig uw communicatie met intuïtieve, geïntegreerde oplossingen. Gebruik het nieuwste op het gebied van draadloze presentatieweergave om verbinding te maken met uw publiek. Of het nu met een app of een dongle is, iedereen kan ideeën presenteren van elk apparaat naar een gedeeld scherm.

Beter lesgeven binnen handbereik met ViewBoard® IFP52

Beweeg u moeiteloos vooraan in de klas met de technologie die u nodig hebt om geweldige lessen te geven. Dit viewboard heeft een ergonomische interactieve interface, ontworpen om met de docent mee te bewegen. Ook heeft dit viewboard synchrone schrijfprestaties om natuurlijke schrijfervaring mogelijk te maken met meerdere personen. Werken met myViewBoard® Digital whiteboard om je ideeën te visualiseren.
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u advies over welk scherm het beste bij uw wensen past? Onze specialisten helpen u graag om het juiste product voor u te vinden.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN