Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Directiestoelen

Een alternatief voor de traditionele bureaustoel is de directiestoel. Deze stoelen worden gemaakt van kwalitatieve materialen en bieden een uitermate hoog zitcomfort. Wilt u tevens een professionele indruk maken op potentiële klanten of zakenpartners? Voor een imposante verschijning zijn directiestoelen de bureaustoelen die u zoekt.

Comfortabele, representatieve en ergonomische directiestoelen

Wilt u helemaal voor de imposante verschijning gaan? Neem dan een kijkje in het assortiment directiestoelen. De bureaustoelen die tot deze categorie behoren zijn zeer comfortabel, representatief en ergonomisch. U ervaart werkelijk maximaal zitcomfort op een directiestoel. Een directiestoel heeft een aantal exclusieve, uitstekende eigenschappen. Zo kunt u deze bureaustoel volledig instellen naar uw lichaam en is de afwerking van zo’n stoel zeer professioneel. Alleen directiestoelen van hoogwaardige kwaliteit vindt u in deze collectie.
Line
Classic
Silver
Vega L
Sit-it Classic
Anteo Alu
Of Course
Vintage

De Interstuhl Silver 362S bureaustoel hoog staat graag in het middelpunt van uw kantoor.

IHij verenigt comfort en uitstraling optimaal met elkaar: synchroon-mechanisme werkt heel precies en ondersteund uw bewegingen perfect, het geborsteld aluminium en hoogwaardig leer bepalen het imago van de stoel. Het unieke design van deze conferentiestoel hoog van Interstuhl met geïntegreerde armleuningen en de hoge rugleuning ronden het totaalbeeld van de stoel af.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste directiestoel?

Wij adviseren om langs te komen in onze showroom om echt te kunnen ervaren welke directiestoel het beste bij je past. Onze specialisten staan voor je klaar om advies te geven en om te demonstreren hoe onze directiestoelen de beste ondersteuning bieden en wat de verschillen tussen onze modellen zijn.
TERUG NAAR BOVEN