Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Ergonomische producten

Om ervoor te kunnen zorgen dat een werkplek echt efficiënt, comfortabel en gezond is, moet ergonomie in onze ogen vanuit een breder perspectief worden bekeken. Daarom ontwerpen we accessoires voor ergonomische stoelen en bureaus die samen de 'gouden driehoek' van ergonomische oplossingen voor kantoren vormen.

Bent u al in ergonomische topvorm?

Waarom denken de meeste organisaties en mensen bij het complexe onderwerp ergonomie alleen aan de juiste positie van bureaus en stoelen? Dat komt deels omdat iemand die geen comfortabele werkplek heeft en hierdoor last krijgt van rug-, nek- of schouderpijn (of zich misschien zelfs regelmatig ziek meldt), waarschijnlijk geen goede houding heeft. Bij dat soort klachten gaan er allerlei alarmbellen rinkelen bij het management en de Arbo-dienst, en wordt er direct actie ondernomen. Als gevolg daarvan is de fysieke ergonomie van de werkplek het eerste, en vaak helaas ook het enige, aandachtspunt. Veel managers en medewerkers denken dan ook onterecht dat goede ergonomie hetzelfde is als de juiste positie van bureaus en stoelen. Natuurlijk is de fysieke ergonomie een essentieel onderdeel van de algehele ergonomie. Het is de basis van comfortabel en gezond werken, omdat het een correcte houding mogelijk maakt. Maar organisaties schieten tekort als zij alleen maar letten op bureaus en stoelen. Hierdoor missen zij de derde onmisbare factor in de formule: monitorarmen, toetsenborden en muizen.
Civo Projectinrichting biedt een tal van mogelijkheden om uw werkplek op een ergonomische verantwoorde manier in te richten. Een aantal van deze producten kunt u ook direct bestellen op www.civo.nl
View Mate
Viewlite
R-Go Zepher
Viewlite
R-Go Compact
R-Go Compact Break
R-Go Numpad Break
R-Go Split Break
R-Go HE Mouse Rechts
R-Go HE Break Mouse Rechts
R-Go Flex Documenthouder
Addit Monitorverhoger
Addit
R-Go Riser Duo
Bento Desk Set
R-Go Riser Attachable

Break coach

De Break coach is een hulpmiddel dat je helpt herinneren om je werk te onderbreken met pauzes. De Break indicator is geïntegreerd in onze R-Go Break producten. Terwijl je werkt, verandert het LED-lampje op onze muis of het toetsenbord van kleur, zoals bij een stoplicht. Wanneer het licht groen wordt, betekent dit dat je gezond bezig bent. Oranje geeft aan dat het tijd is voor een korte pauze en rood geeft aan dat je te lang hebt gewerkt. Deze signalen geven je positieve feedback over je pauzegedrag.

R-Go Break is jouw persoonlijke coach voor microbreaks

In onze R-Go Break toetsenborden en muizen zit een LED-lampje dat wordt aangestuurd door de R-Go Break Pauzesoftware. Verandert het licht naar oranje? Dan is het tijd om kort te pauzeren.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste ergonomische producten?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wilt u een afspraak op locatie of juist een bezoek brengen aan onze showroom? Ook zijn veel van deze producten direct te bestellen op www.civo.nl. Neem contact op via onderstaande button, stuur een mail naar info@civo-projectinrichting.nl of per telefoon via 040-2646446
TERUG NAAR BOVEN