Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Akoestiek

Work-Life-Balance is belangrijk - maar waarom zouden rust en ontspanning alleen in de weekenden mogelijk zijn? Breng rust in uw kantoor met onze akoestische oplossingen.

Inspiratie

Het kan ook zachter

Het gehoor is in principe iets prachtigs. We ontvangen geluiden en spraak, terwijl we ons oriënteren op omgevingsgeluiden. Maar er is één ding dat ons gehoor ook op kantoor niet kan - stoppen met horen. De ruimte-akoestiek speelt een doorslaggevende rol in hoe we ons op het werk voelen - of we de ruimte prettig en rustgevend vinden of dat we het stressvol en stressvol en vermoeiend vinden. De ruimte-akoestiek heeft dus een directe en significante invloed op het welbevinden en de prestaties van uw medewerkers.

Brochure downloaden
Rust en vrijheid voor nieuwe ideeën

Naast de scheiding van de werkgebieden zorgt het gebruik van opzetwanden ook voor een merkbaar verbeterd welbevinden in uw akoestisch nabije omgeving. De opzetwanden zijn stevig aan de bureaus bevestigd en zorgen voor een absorptie in het midden- en hoogfrequentiebereik. De opzetwanden zijn optioneel verkrijgbaar met een geïntegreerde organisatierail die aan beide zijden kan worden gebruikt. Aanbevolen voor: Open kantoorzones, kantoortuinen, werkplekken in blokopstelling.

Het multitalent in elk kantoor

Uit marktonderzoeken is gebleken dat werknemers in kantoortuinen vaak productiever zijn als ze geconcentreerd en ongestoord werken, meer ruimte hebben voor creatieve ideeën. Naast functionele werkgebieden zorgen goede akoestische elementen ook voor meer welbevinden op kantoor - het lawaai wordt ver-minderd en de communicatie in de ruimte wordt verbeterd. Ons nieuwe, met stof beklede maxipanel kan u daar-bij helpen! Optioneel als scheidingswand of als bureaubladpanel is het zowel te gebruiken als ruimteverdelder en als visuele en akoestisch effectieve scheiding tussen de werkplekken. Een kleurrijk multitalent voor op kantoor - en met zijn afgeronden hoeken een echt designelement! Aanbevolen voor: algemene kantoorruimtes en kantoortuinen.

Meer efficiëntie in minder ruimte

De geringe dikte van de scheidingswanden is ruimtebesparend en gunstig voor het ontwerp van veel werkplekken in een kleine ruimte - ideaal voor het ontwerp van callcenters. De geringe opbouwdiepte van de scheidingswanden zorgt voor absorptie in het midden- en hoogfrequente bereik en zorgt voor een betere spraakverstaanbaarheid in het directe bereik van uw werkgebied. Aanbevolen voor: open kantoorgebieden, kantoortuinen, callcenters.

Design in het dagelijks leven op kantoor: functioneel en stijlvol

Intensieve communicatie, luidruchtige bellers en grappenmakers die de hele afdeling vermaken – Dat kan afleiden en de concentratie verstoren. Onze soepel roterende, mobiele absorber DISC met een diameter van 160 cm maakt de grote cirkel rond. Met een pinbare stofbespanning in verschillende kleuren verbetert u niet alleen de akoestiek, maar maakt u ook een flexibele indeling mogelijk voor concentratie en welbevinden.

Meer informatie
Clamp

Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare scheidingswandsysteem CLAMP creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, loungeen pauzezones of als afscheiding tussen werkeilanden. Met CLAMP kunnen open kantoorruimtes in de toekomst, onafhankelijk van de bouwkundige eisen, overzichtelijk en toch open in verschillende zones worden ingedeeld. Bovendien biedt CLAMP ook een hoge akoestische effectiviteit voor geconcentreerd werken.

Meer informatie

Verschillende oplossingen

Advies?

Wilt u uw kantine inrichten, maar u weet nog niet precies hoe? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wij geven graag advies over de inrichting van uw kantine. Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@civoprojectinrichting.nl of bel bel naar 040-2646446.
TERUG NAAR BOVEN