Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Chameleon Writing

Optimaal benutten van ruimte. Door de combinatie van whiteboard met akoestische panelen ontstaat een magnetische schrijf/prikwand die tegelijkertijd bijdraagt aan akoestiek in een ruimte.

Smit Visual / Chamelon Writing

Civo Projectinrichting werkt samen met Smit Visual. Smit Visual bestaat 40 jaar. In die tijd zijn ze uitgegroeid van een lokaal familiebedrijf naar een internationaal bedrijf met uitlevering naar meer dan 50 landen wereldwijd. De Chameleon producten van Smit Visual worden gekenmerkt door de perfecte harmonie tussen functionaliteit, design en creativiteit. Door aandacht voor esthetiek en een hoogwaardige afwerking mogen Chameleon producten en oplossingen gezien worden, maar gaan ze tegelijkertijd als een kameleon op in het interieur. De producten van Smit Visual worden dagelijks uitgeleverd in meer dan 50 landen wereldwijd. De productie daarvan vindt al 40 jaar plaats in onze eigen productiehallen in Geldrop in de regio Eindhoven. Daar zijn we trots op!

Waarom een Chameleon Maatwerk Wand?

Volledige vrijheid in ontwerp en afmeting. Dat is waar een Chameleon maatwerk whiteboardwand voor staat. Het stelt je in staat groot te denken en je creativiteit de vrije loop te laten. Naast wit emaille voor whiteboards behoren ook blauw en grijs whiteboard emaille, krijtoppervlakken grijs of groen, projectieoppervlakken of een bedrukt oppervlak tot de mogelijkheden. Al deze oppervlakken zijn magneethoudend. Deze whiteboardwand is FSC® gecertificeerd (Licensecode C137061). Daarmee kan aangetoond worden dat gebruikte materialen voortkomen uit verantwoord bosbeheer. Bovendien wordt de CO2 uitstoot die ontstaat bij de productie volledig gecompenseerd door het aanplanten van bossen.

Waarom een Chameleon maatwerk whiteboard met PET-panelen?

Volledige vrijheid in ontwerp en afmeting. Dat is waar een Chameleon maatwerk wand voor staat. Door de combinatie met akoestische PET-panelen worden de mogelijkheden nóg groter. Het voegt akoestische waarde toe aan het wandoppervlak. Bovendien geven de vilten panelen kleur aan een ruimte. De whiteboard panelen zijn FSC® gecertificeerd (Licentiecode: C137061), terwijl het PET-vilt is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Daarmee kiest u voor een duurzaam product in uw ruimte.
Maatwerk whiteboardwand

olledige vrijheid in ontwerp en afmeting. Dat is waar een Chameleon maatwerk whiteboardwand voor staat. Het stelt je in staat groot te denken en je creativiteit de vrije loop te laten. Naast wit emaille voor whiteboards behoren ook blauw en grijs whiteboard emaille, krijtoppervlakken grijs of groen, projectieoppervlakken of een bedrukt oppervlak tot de mogelijkheden. Al deze oppervlakken zijn magneethoudend. Deze whiteboardwand is FSC® gecertificeerd (Licensecode C137061). Daarmee kan aangetoond worden dat gebruikte materialen voortkomen uit verantwoord bosbeheer. Bovendien wordt de CO2 uitstoot die ontstaat bij de productie volledig gecompenseerd door het aanplanten van bossen.

Modulair whiteboard

Met Chameleon Modular creëer je je eigen functionele wand. Met keus uit verschillende materialen, kleuren en formaten maak je de ideale wand die past in de ruimte en bij het interieur. De whiteboards hebben een emaillelaag met een dubbele coating. Dat zorgt voor een krasvast en porievrij schrijfoppervlak. Niet voor niets ontvangt u 25 jaar garantie op schrijven en perfect wissen. Dit whiteboard is FSC® gecertificeerd (Licensecode C137061). Daarmee kan aangetoond worden dat gebruikte materialen voortkomen uit verantwoord bosbeheer. Bovendien wordt de CO2 uitstoot die ontstaat bij de productie volledig gecompenseerd door het aanplanten van bossen.

Modular Acoustics

Geef uw Modular whiteboard kleur door de combinatie met deze PET-vilt panelen, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Bovendien dragen de panelen bij aan de akoestiek in een ruimte. Ten derde voegen de panelen een prikbord functie toe aan het whiteboard. Door hetzelfde montagesysteem te gebruiken als de Chameleon whiteboards, kunt u zelf eindeloos combineren en variëren. De halve maten van deze akoestische panelen geven bovendien meer mogelijkheden om de totale afmeting naar uw wens te maken.

Modulaire Educatieborden

Bij klassikaal onderwijs worden theorieën onderbouwd met een beredenering en/of formules. Een docent moet hierbij intuïtief kunnen presenteren en in kunnen spelen op interactie met zijn of haar leerlingen. Hierbij geldt: hoe groter de schrijfruimte, des te overzichtelijker een docent kan werken. Door de panelen modulair te koppelen wordt een vrijwel naadloze bordoplossingen gecreëerd. De docent is niet meer beperkt tot de breedte van één enkel paneel maar kan vrijelijk over de gehele breedte van de modulaire wand schrijven en projecteren. Door middel van hele en halve panelen kan gevarieerd worden in de breedte. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden waardoor het whiteboard exact tussen 2 wanden in geplaatst kan worden. De whiteboards zijn voorzien van een Low Gloss emaille oppervlak met levenslange garantie op schrijven en wissen. In combinatie met de ultra short throw projector worden hinderlijke hotspots geminimaliseerd. Let op, uitsluitend geschikt voor ultra short throw projectoren.

Maatwerk educatiewand

Steeds meer scholen ontwikkelen een onderwijsvisie waarbij de docent meer en meer de rol van coach pakt. Vooral binnen bijvoorbeeld vakken als Onderzoek&Ontwerpen en informatica krijgt dit vorm door projectgestuurd onderwijs. Leerlingen starten een project, maken de stappen en keuzes visueel inzichtelijk en geven een eindpresentatie. Projectmethodieken als scrum worden hierbij geregeld gehanteerd. Zelfs het meest geavanceerde groot formaat touchscreen voldoet niet om aan bovenstaande faciliterend te zijn. Wat wel werkt is een multifunctionele wand waarbij analoog werken en digitaal werken samengaan. Een groot whiteboard oppervlak biedt de mogelijkheid om te brainstormen en projecten visueel te maken naar elkaar. Door de combinatie met de nieuwste projectoren wordt een uitstekende combinatie gemaakt met de digitale hulpmiddelen om geheel faciliterend te zijn.

ONS CONCEPT

EEN PARTNET WAAR JE OP KUNT BOUWEN
Levenslange garantie

Chameleon whiteboards zijn krasvast en levenslang perfect schoon te houden.

Op maat gemaakt

Op de millimeter passend in uw interieur: een chameleon whiteboard kan in elke maat en elke vorm gesneden worden.

Montageservice

Als Nederlandse producent garanderen we razendsnelle levering en uitgebreide service zoals inmeten en montage.

Prikborden

Naast whiteboards kunnen we ook een reeks prikborden leveren. We bieden prikbordmateriaal ook in combinatie met whiteboards aan.

Whiteboardwall / Visuwall

De Chameleon VisuWall is een complete whiteboard wand van 2 meter hoog en 3, 4 of 5 meter breed, bestaande uit 3, 4 of 5 panelen. De VisuWall wordt als één compleet pakket geleverd, inclusief een dummyproof montagesysteem. Dit maakt alles eenvoudig distribueerbaar. De zwart afgelakte randen en afgeronde buitenhoeken zorgen voor een elegante verschijning. Het schrijfoppervlak is gemaakt van een emaillelaag met een dubbele coating. Dat zorgt voor een krasvast en porievrij schrijfoppervlak. Niet voor niets ontvangt u levenslange garantie op schrijven en perfect wissen.

Zoveel mogelijkheden....

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Modern ondernemerschap is rekening houden met toekomstige generaties. Smit Visual (producent van Chameleon) erkent de belangrijke rol die producenten spelen in de verduurzaming van onze maatschappij. Daarom zijn we dagelijks bezig met het maken van slagen op dit gebied. Certificering is het makkelijkst meetbare bewijs van deze inzet. Jaarlijks nemen we tal van kleine en soms grote maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. 100% CO2 compensatie. Wij ondernemen concrete acties om onze uitstoot te verminderen. De uitstoot die overblijft compenseren we door het aanplanten van bos. Dit gebeurt via het wereldwijd erkende certificaat van Trees For All. Voor onze productie houden we rekening met de totale afstand die grondstoffen moeten afleggen. Daarbij kiezen we bij voorkeur voor leveranciers binnen Nederland of Europa. Zo komt 92% van onze belangrijkste leveranciers momenteel uit Europa. Met lokale partners zijn we bovendien beter in staat om de keten transparant te houden. We hebben intensief contact om leveranciers aan onze ethische standaarden te houden. Zo voeren we gesprekken op thema’s als afvalverwerking, CO2-reductie en werkomstandigheden. We moeten stoppen met het plegen van roofbouw op onze aarde. Als FSC®-gecertificeerde producent kunnen we gecontroleerd aantonen dat gebruikte houtmaterialen voortkomen uit verantwoord bosbeheer. Bovendien is het hout in de hele keten, vanaf het bos tot aan het eindproduct, traceerbaar. Voor meer informatie over specifieke FSC-labelling op productniveau, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Meer informatie?

De grote kracht van Chameleon is de vele mogelijkheden wat betreft maatwerk oplossingen. Geen vraag is ons te gek en we zien het als uitdagend om onmogelijke opdrachten mogelijk te maken. Kasten, schuifdeuren, tafels enz.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN