Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Vergaderruimte

Persoonlijke vergaderingen zijn een integraal en belangrijk onderdeel van de moderne werkcultuur. Wie tot de helft van zijn werktijd in meetings doorbrengt, heeft functionele, hoogwaardige en op elkaar afgestemde conferentiemeubels nodig die ideeën en beslissingen effectief ondersteunen.

Inspiratie

Think small: conferentietafels voor kleine vergaderingen

Het hoeft niet altijd de grote vergaderzaal te zijn als het gaat om goede gesprekken in kleine groepen. In een groepsgrootte van 4-6 personen is het gemakkelijk om te vergaderen en komt men vaak snel tot zinvolle beslissingen. binnen afdelingen wordt vaak gebruik gemaakt van deze manier van snelle uitwisseling. Wij bieden een breed scala aan perfect ontworpen kleine vergadertafels aan die aan deze eisen voldoen - passend bij de verschillende bureausystemen.

Niet alledaags. 4-Poots vergadersysteem met driehoekige poot

Kostbare oppervlakken en materialen kunnen ook in kleine vergaderruimtes een bijzondere sfeer creëren. De zwarte multiplexplaat met anti-fingerprint coating valt meteen op door zijn matte uiterlijk. Gecombineerd met de onmiskenbare vorm van de tafelpoten is deze tafelvariant een smaakvolle compositie van vorm, design en unieke uitstraling

De cirkel is rond voor uw communicatie

Ovale tafelbladen hebben het beslissende voordeel dat ze iedere gebruiker voldoende ruimte bieden, uiterst stabiel zijn en bovendien oogcontact bevorderen - de basis voor goede gesprekken. De CONFERENTIE-serie is bovendien veelzijdig inzetbaar door de vele verschillende tafelvormen, oppervlakken en onderstelkleuren. Als de cirkel niet hoeft te zijn, dan kunt u de voorkeur geven aan vierkante zuilen en vierkante bodemplaten.

Veel meer dan alleen een tafel.

Soms is het belangrijk om iedereen aan dezelfde tafel te krijgen. Conferenties met acht of meer personen vereisen tafelsystemen voor grote taken. De grote ruimtes vertegenwoordigen en stralen de respectievelijke bedrijfswaarden uit. In combinatie met de modernste conferentietechniek, een hoogwaardig design en indrukwekkende tafelafmetingen kunnen mensen hier onbeperkt met elkaar discussiëren.

Eenvoudig, flexibel, tijdloos 4-poots vergadersysteem met ronde poot

Met het 4-poots vergadersysteem kunnen vrij-staande tafels of vaste conferentieopstellingen uit meerdere tafelbladen worden samengesteld. Afhan-kelijk van de tafelbladen die met elkaar gecombineerd worden, kunnen kleine vergadertafels of grote conferentieopstellingen onstaan.

Staande meetings · Sta-vergadertafel met vaste hoogte

Het is aangetoond, dat staande meetings niet alleen minder lang duren, maar daarbij ook dezelfde effectiviteit hebben. Laat uw ideeën de vrije loop, bijvoorbeeld aan de sta-vergadertafels uit onze serie CONFERENTIE. Met een ergonomisch vormgegeven vergadervariant verkort u niet alleen de meeting, maar verandert u uw ruimtes in moderne en levendige meetingpoints.

In beweging blijven · Hoogte verstelbare vergadertafels

Conferentie marathon? Zoiets kan vermoeiend zijn. Ideeën hebben beweging nodig, daarom zijn elektromo-torische conferentietafels de ideale oplossing voor mee-tings. Met de elektrisch in hoogte verstelbare vergader-tafel krijgt u een stabiel onderstel in een strak design. Hoogteverstelling van 720 tot 1080 mm is standaard mo-gelijk via een bedieningselement. Met extra tafelbladen kan een maximale afmeting van 3600 x 1200 mm worden bereikt.

Inspiratie vergaderstoelen

Een vergadering vereist een goede concentratie en een actieve zithouding. Goede vergaderstoelen kunnen hierbij dan niet ontbreken.Een vergaderstoel hoeft hierbij niet enkel praktisch te zijn, maar kan ook mooi en stijlvol zijn.

Meer informatie?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wilt u een afspraak op locatie of juist een bezoek brengen aan onze showroom? Neem contact op via onderstaande button, stuur een mail naar info@civo-projectinrichting.nl of per telefoon via 040-2646446
TERUG NAAR BOVEN