Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Kantine

De kantine is binnen veel bedrijven een plek voor ontspanning. Even tot rust komen en een hapje eten en bijpraten met andere collega’s in een liefst sfeervolle setting. Maar dan moet die kantine wel goed zijn ingericht. Hoe je dat doet?

Inspiratie

Capaciteit

Een van de eerste aandachtspunten is de gewenste capaciteit. Dit heeft zowel te maken met het aantal werknemers als de beschikbare ruimte. Kijk daarom niet enkel naar hoeveel mensen er werken, maar ook naar de pauzetijden. Daarnaast wil je voorkomen dat je de ruimte helemaal volpropt en deze juist beklemmend in plaats van ruimtelijk aanvoelt.

Kantine = Comfort, sfeer en gezelligheid

Een belangrijk aspect van het inrichten van een kantine zijn comfort, sfeer en gezelligheid. Direct daarmee samenhangend zijn de kantinemeubelen. Dit aangezien deze op verschillende manieren een impact hebben op de (ruimtelijke) beleving. Zo zijn comfortabele kantinestoelen natuurlijk een must have.

Inspiratie & afwisseling

De beleving van een ruimte hangt ook af van de uitstraling. Denk hierbij aan het gebruik van kleuren, planten en inspirerende posters of quotes. Een andere manier om een speelse uitstraling te maken is door zitplaatsen af te wisselen. Dus op de ene plek normale tafels en kantinestoelen en op de andere juist hoge tafels en barkrukken en/ of een loungehoek. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Kantinestoelen

Advies?

Wilt u uw kantine inrichten, maar u weet nog niet precies hoe? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wij geven graag advies over de inrichting van uw kantine. Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@civoprojectinrichting.nl of bel bel naar 040-2646446.
TERUG NAAR BOVEN