Persoonlijk advies van experts
Mogelijkheid tot 3D ontwerp
Beste kwaliteit voor jou

Bureaus

De juiste werkhouding is heel belangrijk en dat begint natuurlijk met het juiste bureau. Een goede inrichting van het bureau is namelijk belangrijk om lichamelijke klachten te vermijden.

Bureau nodig voor op uw kantoor?

Het is algemeen bekend; een goede werkplek levert meer werkplezier op èn verhoogt de productiviteit! Omdat er tegenwoordig enorm veel mogelijkheden zijn, nemen wij u graag mee om aan de hand van de juiste adviezen tot de beste keuze te komen. Van tafels met een vaste hoogte tot compleet uitgeruste zit-sta tafels, wij tonen u graag de juiste oplossing en zorgen dat u kunt genieten van een optimale werkplek.

Bureau Crew C in bench uitvoering

Succesvolle kantoorteams bestaan uit mensen met verschillende vaardigheden en werkmethoden. Of het nu gaat om projectmatig of individueel teamwerk, de bench-oplossingen van CREW kunnen eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van de betreffende medewerkers en hun taken.

Meer informatie?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wilt u een afspraak op locatie of juist een bezoek brengen aan onze showroom? Neem contact op via onderstaande button, stuur een mail naar info@civo-projectinrichting.nl of per telefoon via 040-2646446
TERUG NAAR BOVEN

Hulp nodig?

Neem contact op!