Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Werkplaats

De werkplaatsinrichting is iets wat je in een keer goed wil doen om verspilling van geld en tijd te voorkomen. In werkplaatsen gebeurt enorm veel daarom is er een enorme verscheidenheid aan opberg- en werktuimte nodig.

Inspiratie

Lockerkasten

Om te beginnen het opbergen van persoonlijke spullen en werkkleding. Een industriële was- en kleedruimte behoort een aangename en veilige omgeving te zijn voor medewerkers die speciale werkkleding dienen te dragen tijdens hun werkzaamheden. Bewegingsvrijheid, overzicht, licht en reinheid zijn belangrijke factoren, die de gebruiksvriendelijkheid, de veiligheid en de duurzaamheid van de kleedruimte bevorderen. Een goed en mooi ingerichte ruimte met geschikte lockers blijft gewoonweg langer netjes.

Meer informatie
Werkplaatskasten

Maar om efficiënt en veilig te kunnen werken moet je vooral zonder zoeken bij al je materialen kunnen. Daarom zijn werkplaatskasten van enorm belang voor het inrichten van werkplaatsen. Door het brede assortiment werkplaatskasten is er voor ieder opbergprobleem een oplossing van het opbergen van chemische spuitbussen tot klein materiaal.

Werkbanken

Door de combinatie van werkruimte en opslagmogelijkheden zijn werkbanken onmisbaar. Het aanbod van de werkbanken is enorm. Werkbanken voor in de werkplaats zijn standaard 1-,2- en 3-delig modulair verkrijgbaar. Zo zijn ze in te richten met kasten en schuiflades. Daarnaast zijn ze uit te breiden met allerlei accesoires zoals een opzetstuk met bakjes of een gereedschapsbord. Er zijn werkbanken die geschikt zijn voor normaal werk, zeer zwaar werk en inpaktafels. Naar wens in te richten met houten, stalen of rubberen werkbladen. Veel werkbanken zijn ook verkrijgbaar als verrijbare werkbank. Kortom; voor iedere werkplaats een geschikte werkbank. Kijk voor meer informatie op onze werkbanken blog.

Werkstoelen

Werkstoelen van Bimos zijn de ideale zitoplossing voor werkplekken op productieafdelingen. Ze verleggen de bestaande grenzen op het gebied van bewegingsvrijheid, duurzaamheid en ergonomische kwaliteit.

Meer informatie

Inspiratie

Advies?

Wilt u uw werkplaats of servicewagen inrichten, maar u weet nog niet precies hoe? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Wij geven graag advies over werkplaatsinrichting. Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@civoprojectinrichting.nl of bel bel naar 040-2646446.
TERUG NAAR BOVEN