Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Receptie

Er is geen tweede kans voor de eerste indruk. Onze recepties overtuigen door modern design, variabele functionaliteit en creatieve vormgeving.

Heet uw bezoek hartelijk welkom

Uw receptie is het centrale punt voor uw klanten, medewerkers en bezoekers. Met verschillende configuraties in een hoogwaardige optiek past de receptie zich flexibel aan uw wensen aan en fungeert het als stijlvolle blikvanger in uw ontvangstruimte. Deze receptie overtuigt met doorlopende rechte en afgeronde front- en zijelementen.

Brochure downloaden
Het visitekaartje van uw bedrijf

De recepties bieden veel plaats in een kleine ruimte. Door de combinatie van royale werkruimte en een representatieve balie, kunt u snel en gericht tussen administratie en service wisselen. Met strakke vormen en een hoogwaardige afwerking geeft u uw gasten al in de lobby een professioneel signaal dat ze zeer welkom zijn.

Duidelijk en efficiënt

Een verscheidenheid aan organisatorische hulpmiddelen, elektrificatie „verborgen“ achter een doorlopend functiepaneel en de integratie van verschillende tafelmodellen maken deze receptie tot een efficiënt ontvangstsysteem.

Inspiratie

Advies?

Een goed ingerichte receptie kan het verschil maken voor uw bedrijf en levert ook nog eens een fijnere sfeer op. Wilt u hulp met het inrichten van uw receptie of gehele kantoor? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via info@civoprojectinrichting.nl of bel bel naar 040-2646446.
TERUG NAAR BOVEN