Persoonlijk advies van experts
Mogelijkheid tot 3D ontwerp
Beste kwaliteit voor jou

Salontafels

Een salontafel is niet alleen praktisch, maar ook nog eens decoratief. Het is geen groot meubelstuk, maar toch bepaalt het voor een groot deel de uitstraling van de zithoek. Je wilt dus wel een uitvoering die perfect bij jouw interieur past en aan jouw wensen voldoet.

Salontafels

De salontafel is een belangrijk onderdeel van de zithoek. Je plaatst deze bij de bank of fauteuil zodat je er je kop koffie, of wat lekkers op kwijt kunt. Zo heb je alles binnen handbereik. Een salontafel vind je in verschillende soorten en maten. Het assortiment van Civo Projectinrichting biedt een ruime keuze met salontafels van hoogwaardige kwaliteit.

Salontafels van P4

Een uitgebreid assortiment van individuele meubels maakt het veelzijdige assortiment van P4 compleet. De volledig gemonteerde vrijstaande meubels zijn in verschillende kleurvarianten verkrijgbaar en kunnen naar wens ook met andere programma‘s worden gecombineerd.

De salontafels van FP collections

Meer informatie?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wilt u een afspraak op locatie of juist een bezoek brengen aan onze showroom? Neem contact op via onderstaande button, stuur een mail naar info@civo-projectinrichting.nl of per telefoon via 040-2646446
TERUG NAAR BOVEN

Hulp nodig?

Neem contact op!