Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Bureaustoelen

Een ergonomische bureaustoel hoort bij een goede werkplek. Wij hebben een groot en divers aanbod bureaustoelen.

Luxe en ergonomische bureaustoelen

We hebben beweging, ondersteuning en variatie nodig om goed te kunnen werken. Onze kwalitatieve zit-oplossingen met ergonomische eigenschappen dragen bij aan het welzijn en de vitaliteit van mensen en zijn ontworpen voor een lange levensduur. Ze zijn ontworpen met aandacht voor de mens, focussen zich op de behoeften van ons lichaam en inspireren de gebruiker om optimaal te presteren.
Wij adviseren om langs te komen in onze showroom om echt te kunnen ervaren welke bureaustoel het beste bij je past en welke oplossing het beste is voor jouw lichaam. Onze ergonomie specialisten staan voor je klaar om advies te geven en om te demonstreren hoe onze ergonomische bureaustoelen de beste ondersteuning bieden en wat de verschillen tussen onze modellen zijn. Daarom staat slechts een klein deel van onze collectie op onze website.
Anteo Up
Movy
Anteo Basic
Pure
Airgo
Aron
Tempeo
Every 216
Joyce
At Mesh
Movy
Anteo Alu

COMBINE TILL IT'S MINE

Deze flexibele en karaktervolle draaistoel stelt de individuele behoeften en wensen van de gebruiker centraal. Hij biedt omvangrijke mogelijkheden voor de precies passende samenstelling van rugvarianten, kussens en kleurvarianten. Dankzij deze opties staat JOYCE garant voor een optiemale performance en biedt hij elke gebruiker de kans om zijn droomstoel samen te stellen.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste bureaustoel?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Ook bieden wij de mogelijkheid om onze voorraadmodellen op proef te plaatsen. Weet u al welke bureaustoel u wilt bestellen? Op www.civo.nl staan een aantal bureaustoelen die u direct kunt bestellen. Wilt u een afspraak op locatie of juist een bezoek brengen aan onze showroom? Neem contact op via onderstaande button, stuur een mail naar info@civo-projectinrichting.nl of per telefoon via 040-2646446
TERUG NAAR BOVEN