Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Palmberg

We brengen een groot deel van ons leven door op kantoor. We willen ervoor zorgen dat werkplekken echte plekken worden voor persoonlijk welbevinden met individueel aangepast kantoormeubilair. Hoe comfortabeler we ons op kantoor voelen, hoe beter en effectiever we werken. Een kantoorinrichting die rekening houdt met de individuele behoeften van de werknemers moet daarom ook in het belang van de ondernemingen zijn.

Palmberg

Civo Projectinrichting werkt samen met Palmberg. Palmberg is momenteel een van de meest succesvolle kantoormeubelfabrikanten in Europa. Dankzij een breed productportfolio, buitengewone flexibiliteit en betrouwbaarheid en een uitgesproken klantgerichtheid, werden we voor de vierde keer op rij verkozen tot specialistische retailpartner van het jaar in het grootste onafhankelijke marktonderzoek in de branche.

Crew serie

CREW is een systeem dat een hoogwaardig design combineert met een veelheid aan toepassingsmogelijkheden in één productfamilie. Of het nu gaat om een enkele of dubbele werkplek, vergadertafel of als compensatie voor het gebrek aan beweging op kantoor - de tafelserie CREW biedt u de basis voor modern werken en brengt de juiste dynamiek in uw werk. In combinatie met optionele uitbreidingen op het gebied van netwerken, kabelmanagement en ergonomie wordt het CREW-bureau een complete oplossing voor uw kantoorteam.

Clamp

Nieuwe ruimtes creëren
Het nieuwe, modulaire en elektrificeerbare scheidingswandsysteem CLAMP creëert nieuwe ruimtes op plaatsen waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om vergaderzones, loungeen pauzezones of als afscheiding tussen werkeilanden. Met CLAMP kunnen open kantoorruimtes in de toekomst, onafhankelijk van de bouwkundige eisen, overzichtelijk en toch open in verschillende zones worden ingedeeld. Bovendien biedt CLAMP ook een hoge akoestische effectiviteit voor geconcentreerd werken.
Flexibel in alle dimensies

Doeltreffend kantoorwerk hangt tegenwoordig nauw samen met activiteitgerelateerd werken. Of het nu gaat om een retraite voor geconcentreerd werk, samenwerkingszones voor efficiënt groepswerk of sociale ruimten zoals lounges of koffiekeukens voor informele uitwisselingen tussendoor. Geen probleem met CLAMP. Bovendien creëren de hogere CLAMP-varianten ruimtelijke structuren. CLAMP is verkrijgbaar in rasters van 1200, 1400, 1600, 1800, 2000 en 2200 mm hoogte.

Meer informatie
Stick & Load

Een geperforeerde wand vormt het raster voor het CLAMP systeem Stick & Load. Met massief houten ronde staven en legplanken wordt CLAMP een eenvoudig, decoratief element. Grote ruimtes worden visueel onderbroken en bieden plaats aan gebruiksvoorwerpen die onze werkomgeving efficiënter en aangenamer maken.

Terio Plus

Een perfecte werkomgeving moet vrij zijn van storende factoren omdat concentratie en communicatie essentiële onderdelen van succesvol kantoorwerk zijn. Om beide naast elkaar mogelijk te maken, hebben we de TERIO PLUS serie voor u ontwikkeld. TERIO PLUS is een hoogwaardig scheidingswandsysteem voor de visuele en akoestische afscherming van werkoppervlakken. Echter, scheidingswanden zijn in hoge ruimten vaak niet genoeg voor een akoestische optimalisatie. Om deze reden omvat TERIO PLUS eenvoudige opzetbladen, scheidingswanden, wandabsorbeerders en plafondzeilen; alles wat u nodig heeft voor een optimale akoestiek in de ruimte.

Conferentie

Goede communicatie kan op verschillende locaties plaatvinden. Palmberg biedt verschillende oplossingen voor de snelle, informele uitwisseling in de centrale ruimte van grote kantoortuinen. Maar ook klassieke conferentie-inrichtingen zijn mogelijk met ons programma. Ook daar waar beweging en variabiliteit nodig zijn – in seminars en trainingsruimtes – is het systeem Conferentie de productserie voor verschillende ruimte-planningen.

Zoveel mogelijkheden....

Entree

Entree overtuigt door een dynamische uitstraling evenals de mogelijkheid om met strakke elementen ook hoekoplossingen te creëren. Uw receptie dient als welkom voor uw klanten voor klanten, medewerkers en bezoekers en wordt zo het eerste visitekaartje van uw bedrijf. Door middel van verschillende maten en een hoogwaardige uitstraling vertegenwoordigt Entree niet slechts de functie van een stijlvolle receptie maar is het ook een eigentijds interieurprogramma die als veelzijdige werkplek te gebruiken is. Entree biedt veel ruimte in een klein oppervlak. Door de combinatie van royale werkruimte en een representatieve balie, kunt u snel en gericht tussen administratie en service wisselen. Met strakke vormen en een hoogwaardige afwerking laat u uw gasten al in de lobby zien dat ze welkom zijn. De gebruikerszijde bij Entree kan altijd individueel uitgebreid en omgebouwd worden. De royale werkruimte biedt het alle technische functies voor de werkplek: diverse organisatorische hulpmiddelen, een „verborgen“ elektrificatie alsook de mogelijkheid van verschillende tafel-elementen.

LEVEL – Duurzaamheidscertifcaat op productniveau

Duurzame kantoormeubelen ieden de gebruiker tegenwoordig een meerwaarde, die zich steeds meer uitbetaalt! Met het productcertificaat LEVEL, dat momenteel als enige certificaat de duurzaamheid van producten uit de kantoormeubelindustrie weergeeft, wil Palmberg zijn potentiële klanten deze meerwaarde bieden en de hoge standaard van de eigen bedrijfsprestaties nog transparanter tonen. Het LEVEL-certificaat kenmerkt producten, waarbij van productie tot levering de naleving van ecologische, sociale en economische normen gewaarborgd wordt. Daarbij worden niet alleen de toegepaste materialen en het energieverbruik beoordeeld, maar ook de gezondheid voor mens en ecosysteem, alsmede de bereidheid van de onderneming om sociale verantwoordelijkheid te dragen. Alle Palmberg-producten zijn bovendien onderhevig aan de strenge eisen van het kwaliteitsbeheer ISO 9001 in combinatie met het milieubeheer ISO 14001 en de arbeidsveiligheidsbeheer BS . Daarnaast zijn veel aangeboden producten gecertificeerd met het GS-keurmerk en het milieukeurmerk Blauer Engel RAL UZ 38 en sinds 2015 heeft Palmber ook een energiebeheersysteem in overeenstemming met ISO 50001 in het bedrijf geïmplementeerd. Ook in de toekomst zal Palmberg de hoogste eisen blijven stellen aan de eigen kantoormeubelen en it blijft als haar verplichting zien om aan de consolidatie van de tot nu toe geleverde prestaties te werken. Hiervoor onderneming de uitdagingen van de toekomst net als voorheen met versterkt engagement aangaan, met name op gebieden als energiebeheer, ecologische voetafdruk en sociale verantwoordelijkheid.
Meer informatie?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN