Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Disc

Een geluiddemper, ruimteverdeler en designelement tegelijkertijd - dat is wat de flexibele absorber DISC zo onmiskenbaar maakt. De ronde schijf is variabel in zijn toepassingsmogelijkheden en kan snel en rugvriendelijk van A naar B worden verplaatst.

Met Disc is de cirkel rond

Intensieve communicatie, luidruchtige bellers en grappenmakers die de hele afdeling vermaken – Dat kan afleiden en de concentratie verstoren. Onze soepel roterende, mobiele absorber DISC met een diameter van 160 cm maakt de grote cirkel rond. Met een pinbare stofbespanning in verschillende kleuren verbetert u niet alleen de akoestiek, maar maakt u ook een flexibele indeling mogelijk voor concentratie en welbevinden.
Wachten kan zo mooi zijn...

Een representatieve ontvangstruimte, gemaakt van hoogwaardige materialen, geeft blijk van competentie en creëert al bij binnenkomst een prettige sfeer. De harmonieuze ronde vorm van de mobiele ruimteverdeler DISC onderstreept dat positieve gevoel. Flexibel in kleurendesign en modern in de materiaalkeuze - zo voelen bezoekers zich gelijk op hun gemak.

Een verklaring van zachte tonen

Veel glas, harde vloeren en een hoog plafond hebben vaak een negatief effect op de akoestiek in de ontvangstruimte. DISC zorgt voor een comfortabele ruimte-akoestiek op plaatsen waar men zich terugtrekt, zoals in de wachtzone. De schijf heeft een diameter van 1600 mm, is met stof bepannen en biedt de beste absorptieeigenschappen dankzij het geïntegreerde polyestervlies. Zo kunnen de bezoekers tot rust komen en zich ontspannen voor een belangrijk gesprek.

Een rond ding

Een privacyscherm, geluidabsorber, ruimteverdeler en designelement tegelijkertijd - dat is wat de flexibele absorber DISC zo onmiskenbaar maakt. De ronde schijf is variabel in zijn toepassingsmogelijkheden en kan snel en rugvriendelijk van A naar B worden verplaatst - waar het brutale, iconische multitalent nodig is.

Design in het dagelijks leven op kantoor: functioneel en stijlvol.

Centrale zones en pauzeruimtes zijn nog steeds de meest populaire ontmoetingsplaatsen voor spontane gesprekken in een ontspannen sfeer. Ze worden ook steeds populairder als toevluchtsoord voor geconcentreerd werken of privé-telefoongesprekken. DISC vermindert niet alleen het geluidsniveau in de ruimte, maar scheidt ook visueel de functionele gebieden. Samen met het stijlvolle design de perfecte mix!

Met een zuiver geweten

Ook bij de aanschaf van kantoormeubilair staat het thema duurzaamheid centraal. Vandaag de dag gaat het niet meer alleen om milieukwesties. Duurzaam handelen vereist een veel bredere aanpak die ook sociale en economische aspecten omvat. Zo zijn wij gecertificeerd volgens de eisen van het kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001, het milieumanagement volgens ISO 14001 en het arbomanagement ISO 45001. Bovendien zijn veel aangeboden producten gecertificeerd met het GS-keurmerk en het milieukeurmerk RAL UZ 38 en sinds 2015 heeft PALMBERG ook een energiemanagementsysteem volgens ISO 50001 in de onderneming geïmplementeerd. De lange levensduur van PALMBERG-producten is echter de beste tie voor een zuinig gebruik van grondstoffen en maakt de onderneming tot een pionier op het gebied van duurzame werkplekinrichting. Vertrouwen is goed - certificaat is beter Dit is waar het Europese LEVEL-symbool voor staat. Als een van de weinige kantoormeubelfabrikanten heeft PALMBERG de duurzaamheidscertificaten European LEVEL voor alle relevante productlijnen ontvangen. De certificering omvat de beoordeling van alle duurzaamheidsaspecten binnen de vier gedefinieerde invloed gebieden „materiaal“, „energie en atmosfeer“, „gezondheid van mens en ecosysteem“ en „sociale verantwoordelijkheid“. Het certificeringsproces wordt uitgevoerd door onafhankelijke testinstituten en is gebaseerd op een drietraps systeem. Afhankelijk van het aantal behaalde punten krijgt het product het „LEVEL“-keurmerk in één van de drie niveaus van één tot drie, waarbij „LEVEL 3“ het hoogste certificeringsniveau aangeeft.
Meer informatie?

Met Disc is heel veel mogelijk. Wilt u advies over hoe u uw ruimte het beste kunt inrichten?

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN