Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Wilkhahn

In tegenstelling tot vrijwel elke andere fabrikant in de kantoormeubelindustrie staat Wilkhahn wereldwijd voor design made in Germany. Het biedt hoogwaardig kantoor- en dynamisch vergadermeubilair dat de maatstaf is voor de hele branche.

Wilkhahn filosofie

Zie de dingen in perspectief. Wees attent. Houd een onderzoekende geest. Wilkhahn heeft nooit geloofd in het idee van pure vorm: wie meubels en interieurs ontwerpt, ontwerpt in feite zijn of haar omgeving en menselijke relaties. Esthetiek heeft voor Wihlkhahn altijd een ethische dimensie gehad. Jarenlang zijn ze consequent nieuwe wegen in design ingeslagen; zij werken al jaren aan een eerlijke, verantwoorde samenwerking. Met de natuur, met het personeel en met de techniek die ze gebruiken.
Bureaustoel At Mesh

In de gedigitaliseerde wereld van vandaag moeten kantoren aantrekkelijke en gezonde omgevingen zijn om getalenteerde mensen aan te trekken en te behouden. Het onder controle houden van de ecologische voetafdruk is ook een prioriteit, daarom is 80% van het gaas op het rugleuningframe van AT Mesh gemaakt van gerecycled polyester. De positieve effecten van Trimension® op gezondheid, welzijn en mentale behendigheid zijn bevestigd door drie wetenschappelijke casestudies. De moderne esthetiek van AT zet ook een nieuwe standaard in bureaustoelen. Alle overgangspunten zijn zorgvuldig gemodelleerd met aandacht voor detail, zodat het frame er organisch uitziet. Door te kiezen voor wit voor de zit- en rugleuningschaal en framecomponenten, vergroot u de keuze aan ontwerpen voor verschillende omgevingen en roept het een bijzonder frisse uitstraling op met een bijna huiselijke aantrekkingskracht.

Brochure dowloaden
Occo Conference

Het Occo Conference-assortiment onderscheidt zich door de ruime zitschalen van gevormd multiplex met extra schuimvulling. Ze zijn verkrijgbaar in twee rugleuninghoogtes en zes frametypes. Net als de andere modellen met stalen buizenframe met vier poten, worden ze geleverd met vier poten van massief eikenhout, met viersteronderstellen op glijders, of vijfsteronderstellen van stalen buizen op wielen, elk in verschillende kleuren gecoat of met helder verchromen. Dan zijn er ook modellen met gegoten aluminium stervoeten, mat gepolijst, glanzend verchroomd of gecoat in zwart of wit met een getextureerde matte afwerking. In het belang van naadloze oplossingen verandert de actieve schommeltechnologie de bureaustoel met zijn viersteronderstel op glijders in een dynamische vergaderstoel en extra hoogteverstelling in het model met een vijfsteronderstel op wielen in een bureaustoel.

Download brochure
Insit Screen

De Screens zijn ontwikkeld als een modulaire set van losstaande achterpanelen, L-vormige hoekoplossingen met zijpanelen, U-vormige schermen voor vrijstaande banken en C-vormige kasten voor twee tegenover elkaar liggende Insit banken. Hierdoor zijn de Screens te combineren met elk model uit het multifunctionele bankenassortiment. De Insit Screen-upgrade maakt gebruik van een breed scala aan ontwerpopties voor een flexibele inrichting. Het kan helpen bij het indelen van ruimtes, het verdelen van zitgedeeltes in ruimtes in het midden van kamers en lounges, of het bieden van plekken om je terug te trekken in open kantoren. De Insit Screens worden aan het zitframe bevestigd, waardoor een totale hoogte van 135 cm ontstaat en effectieve visuele en akoestische privacy tijdens het zitten. Tegelijkertijd zijn ze laag genoeg om het uiterlijk van de kamer of het stijlvolle, lichtgewicht uiterlijk van de banken niet te domineren.

Brochure downloaden

Zit-sta krukken

Mensen kunnen op verschillende manieren bewegen en allerlei houdingen aannemen. Hoe vaker ze hiervan gebruik maken, hoe gezonder hun gewrichten en spieren zullen zijn. En bovendien: wie zijn horizon wil verbreden, heeft behoefte aan een verandering van perspectief en dus van richting. Wilkhahn heeft meer dan drie decennia besteed aan het ontwikkelen van meubels die zitten, staan ​​en lopen en alles daartussenin aanmoedigen. Of meubelen nu niet bewegen of uitzonderlijk dynamisch zijn, standaard of in hoogte verstelbaar, stijlvol modern of meer traditioneel zijn, er is een optie voor iedereen die geïnteresseerd is in het stimuleren van lichaam en geest.

Smart - Mobiele vergadertafel

De Timetable Smart volgt het Timetable-principe en speelt in op een andere toepassing: verplaatsbare en dynamische inrichting van multifunctionele ruimtes, zoals veelzijdige opleidingsruimten, projectkantoren, kantines of ontmoetingsplekken. We gebruiken alleen tafelbladen gemaakt van stevige planken (60x150cm, 75x150cm) bekleed met melaminehars met kunststof rand in dezelfde kleur. Het frame heeft een extreem slijtvast zwenkmechanisme (waardoor het voetgedeelte niet gaat draaien) met geïntegreerde opbergbuffer. Het tafelblad is zowel horizontaal als verticaal vergrendeld. Het vergrendelingsmechanisme wordt ontgrendeld door simpelweg de horizontale trekstang uit te trekken en de tafel langs zijn horizontale as te draaien. Het brede frame waarbij de tafel minder uitsteekt aan de zijkanten, geeft twee stoelen voldoende ruimte tussen de voetdelen.

Verantwoordelijkheid

Het is onze missie om de omgeving waarin we leven en werken duurzaam te verbeteren. Onze baanbrekende, mensgerichte meubels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Het bevorderen van welzijn, samenwerking, identiteit en doel is cruciaal voor commercieel succes.

Onze aanpak is om tijdloos design te creëren dat goed is voor de planeet, de omstandigheden in de samenleving verbetert en de culturele rol van een bedrijf vormgeeft. Daarom gaan bij Wilkhahn commercieel succes, sociaal-ecologische verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij cultuur altijd hand in hand. Ons wereldwijde personeelsbestand koestert en cultiveert deze waarden die ons verbinden met zakenpartners en klanten.

Onze ambitie is om innovatieve meubelen te ontwikkelen en te maken die de behoeften van mens en milieu verzoenen. Daarom begint verantwoordelijkheid voor het milieu al in de fase van productontwikkeling. Less is More of Reduce to the Max zijn principes die Wilkhahn voortdurend herinterpreteert voor de toekomst. Ecologische ontwerpprincipes zijn een integraal onderdeel van de productontwikkeling bij Wilkhahn.
Meer weten?

Heeft u een product gezien wat u aanspreekt en wilt u graag advies of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN