Persoonlijk advies & 3D ontwerp
Persoonlijk advies en 3D ontwerp

Doordat Civo jarenlange ervaring heeft op het gebied van projectinrichting, kunnen wij u adviseren op het gebied van ergonomie en inrichting. Naast het meubilair kunnen wij ook adviseren in wandbekleding, (raam)decoratie, vloeren en verlichting.

Civo levert niet alleen, wij adviseren, ontzorgen en denken met u mee! Civo werkt in verschillende fases om u een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Fase 1

In de onderzoeksfase gaan we samen kijken wat er nodig is. Hoe ziet de ideale werkomgeving er voor u en uw medewerkers eigenlijk uit? Welke sfeer spreekt u aan en wat moet de uitstraling van het interieur zijn?

Fase 2

Tijdens de ontwerpfase gaan we de bevindingen uit de onderzoeksfase verder uitwerken. Er komt een ontwerpvoorstel door middel van een moodboard, plattegrond indelingen, 2D en 3D visuals en kleur- en materiaaladviezen ontstaat er een beeldvorming van de juiste sfeer en beleving.

Fase 3

Op het moment dat de tekeningen en producten voldoen aan uw wensen zal er een offerte worden uitgebracht van de door u geselecteerde producten. Het voorstel bespreken we met u, waarna we eventuele aanpassingen doorvoeren om zo samen naar een definitief ontwerp toe te werken.

Fase 4

Tijdens ontwerpfase 2 borduren we verder op ontwerpfase 1, in combinatie met de door u gegeven feedback. De plattegrondindeling wordt definitief gemaakt en ook de materiaal- en kleurkeuzes worden definitief op papier vastgelegd.

3D Ontwerp

Om u te helpen met het visualiseren van de ruimte , kunnen wij met onze high-end 3D ruimteplanner beelden verzorgen in fotorealistische kwaliteit.

Civo Projectinrichting

Ruim 45 jaar ervaring

Alles onder één dak: advies, ontwerp, levering, montage, service, nazorg

Een eigen team van specialisten

Eigen chauffeurs en monteurs

Eigen showroom

Eerlijk advies en eerlijke prijzen

Jarenlange ervaring in B2B

Partner van gerenommeerde fabrikanten

Proefplaatsingen

Wij nemen u mee in de sfeer!

Met een moodboard kun je je doel in beeld brengen. Het helpt je je doel te visualiseren, waardoor je beter zicht krijgt op de stappen die je kunt zetten om het doel ook echt te realiseren.
Wat zijn de kosten?

Het eerste inventariserende gesprek is kosteloos. In het geval dat wij tot overeenstemming zijn gekomen over het advies en het ontwerp en u bij ons een order heeft geplaats zullen wij geen kosten voor advies en ontwerp in rekening brengen. Mocht het zo zijn dat wij onverhoopt niet tot overeenstemming komen dan zullen we de volgende kosten in rekening brengen voor het ontwerpen: BASIC ontwerp – €1,- per m² ( Voor €1,- per m² ontvangt u een 2D bovenaanzicht. ) MEDIUM ontwerp – €2,- per m² (Voor €2,- per m² ontvangt u een 2D bovenaanzicht + 3D beelden.)

Contact opnemen
TERUG NAAR BOVEN