Persoonlijk advies van experts
Mogelijkheid tot 3D ontwerp
Beste kwaliteit voor jou

Jouw werkplek; veilig, sfeervol en comfortabel!

Een eerste indruk is allebepalend. Laat de inrichting van jouw werkvloer dus een onderscheidend onderdeel zijn van de huisstijl van jouw bedrijf. Een werkvloer komt tot leven door decor- en interieurbouw, kleurgebruik en decoraties. Zo kan een door jou gekozen thema en lichtconcept de juiste gewenste sfeer brengen. CIVO Projectinrichting heeft hierin jarenlange ervaring en weet als geen ander alle elementen te integreren tot een uniek interieurontwerp.

Advies nodig?

Plan dan een (terugbel)afspraak in.

Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en Privacy beleid

Werkomgeving

Of ze nu klein zijn of groot, werkomgevingen functioneel inrichten is belangrijk. CIVO  zorgt dat jouw werknemers zich goed voelen en efficiënt kunnen werken.

Vergaderruimtes

De tijd van traditioneel ingerichte vergaderruimtes lijkt voorbij. Mensen hebben behoefte aan sfeer en oplossingen op maat, die aansluiten bij nieuwe vergaderculturen. CIVO laat jou zien hoe de vele opties en ontwerpen kunnen aansluiten bij de behoeftes binnen jouw bedrijf.  

Recepties

Recepties zijn het eerste visitekaartje binnen jouw bedrijf. Met name hier zorg je voor een onuitwisbare eerste indruk en is functionaliteit van groot belang. CIVO helpt bij het creëren van die onvergetelijke eerste indruk.

Onze diensten

CIVO partner in projectinrichting voor ieder bedrijfsinterieur

Advies

Onze professioneel opgeleide adviseurs hebben jarenlange ervaring in het bedenken van creatieve oplossingen op maat. Van kleur- en materiaalgebruik tot ergonomisch advies.

3D Tekening

Onze werkwijze is helder en duidelijk. Wij doorlopen verschillende fases om een zo goed mogelijk persoonlijk advies te kunnen geven. Een 3D ontwerp op maat, is onderdeel van dit advies.

Showroom

Onze showroom is op afspraak te bezoeken zodat u de mogelijkheid heeft om producten en materialen te bezichtigen en te vergelijken.

Lees meer

Kantoren

Kantoren en bedrijven zijn er in vele soorten en maten. Er zijn grote oppervlaktes in te richten of er moet zo efficiënt mogelijk worden gewerkt op enkele vierkante meters. Niet overal komen klanten maar ook jouw medewerkers willen veilig werken in een sfeervolle omgeving. Een goede akoestiek en de juiste ergonomische oplossingen horen op iedere werkvloer thuis. CIVO kan hierover gedegen advies geven en heeft de juiste kennis en kwalitatief hoogwaardige producten in huis.

Scholen

Scholen hebben verschillende ruimtes in te richten. Van directiekamers en klaslokalen, tot kantine en kleedruimtes. CIVO verstaat de kunst om wat betreft sfeer en inrichting één geheel te maken van deze ruimtes, op een manier die het geven van onderwijs ondersteunt. Zo zorgen we voor een sfeervolle praktische schoolomgeving die zowel docenten als leerlingen inspireert en motiveert. 

Magazijn

Niet alleen de receptie of de algemene werkomgeving binnen een kantoor of bedrijf verdient aandacht. Ook de werkplaats of het magazijn vraagt een eigen inrichting. CIVO faciliteert vele mogelijkheden op het gebied van het opbergen van producten. Dit met een ruime selectie producten die aan alle ARBO eisen voldoen. Samen creëren we een veilige en opgeruimde werkplaats.

Rider

De Wilkhahn Rider stahulp helpt je bij staande vergaderingen of overleggen. De sta-zitkruk is makkelijk te verplaatsen door de handvaten die esthetisch zijn verwerkt in de zitting. 

Door de geïntegreerde handgreepknoppen, die zich aan beide kanten van de Rider bevinden, is de kruk eenvoudig in hoogte te verstellen. Hoe je zit, bepaal je ook zelf. Dwars of in de lengte.

Vraag offerte aan

Wij staan voor je klaar voor alles rondom jouw projectinrichting

Offerte aanvragen

Kom eens langs

We begrijpen als geen ander dat elk kantoor, elk bedrijf en elk team eigen specifieke wensen heeft. CIVO staat jou en je team graag bij in het bedenken van de beste oplossingen voor jouw unieke situatie. Als partner in projectinrichting ontzorgen we je graag!

Esp 254, 5633 AC Eindhoven, Nederland

Ma t/m do: 08:30 - 17:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 15:00 uur

Ik ga akkoord met de Servicevoorwaarden en Privacy beleid

Meer informatie?

Heb je hulp nodig bij de inrichting van de werkvloer van jouw bedrijf of scholencomplex? Wij helpen graag bij het ontwerpen van passende oplossingen en inrichting in een passend thema, met de juiste producten!

Offerte aanvragen
TERUG NAAR BOVEN

Hulp nodig?

Neem contact op!